SOMMERENS VINFEST 🍷 SPAR OP TIL 55%!

Brand image

Château Lascombes ligger i Margaux-appellationen i Bordeaux og blev i 1855 klassificeret som én af femten 2. Crus under Napoleon III. I 1950'erne blev godset købt af den franske vinskribent Alexis Lichine, som fortsatte med at eje en del af godset indtil 1971, hvor Bass Charrington overtog hovedejerskabet. I 2001 blev det købt af Yves Vatelot og amerikanske Colony Capital, som i 2011 solgte det til den franske forsikringskoncern MACSF. 

Château Lascombes

Pris
Årgang
Anmeldelser
Fine Wine
Nyheder & Premium Brand
Lagerstatus
Vis:
af 3 produkter
Sorter efter:

Gå til side

ud af 1

Produkter pr. side
36
72
108
144

Om Château Lascombes

Château Lascombes har rødder helt tilbage til 1600-tallet, hvor Chevalier de Lascombes gav sit navn til slottet. Vingården dækker 120 hektar i Margaux-appellationen, samt 10 hektar i Haut-Médoc-appellationen. I dag er det en af de største vinmarker blandt de vinslottene i den berømte klassifikation fra 1855, hvor det fik status som 2. Cru Classé. Vinenes kvaliteten er forbedret voldsomt over de seneste mange år, og er i dag et decideret investeringsemne for mange, som holder af vine fra Bordeaux.


I hjertet af Margaux

Vingården er opdelt i tre blokke: Et gruset udspring beplantet med Cabernet Sauvignon og Petit Verdot, en blok af lergrus bestående af Merlot og Cabernet Sauvignon, og endelig ler- og kalkstensjord, hvor Merlot finder sit optimale udtryk. Interessant nok er Merlot den dominerende sort i vingårdens druesammensætning, som udgør 50% af den samlede mængde. Det er faktisk unikt i Margaux-appellationen. Vinene fra Château Lascombes lagres på fade i 18-20 måneder. 

Tilmelding til Sélection Vinklub

Bliv gratis medlem af vores vinklub og få 5% på langt størstedelen af vores produkter, både når du handler online og i butik - klik herunder.

Læs om vores kundeklub
Logo
H.J. Hansen Vin, Vestergade 97-101, 5000 Odense C, [email protected]