ONLINE ROSÉFEST ☀️ Spar op til 47%!

Brand image

Château La Lagune til dig, der drikker Grand Cru Classé på helt klassiske druesorter i Médoc.

Château la Lagune

Pris
Serveringsforslag
Årgang
Druesammensætning
Anmeldelser
Nyheder & Premium Brand
Lagerstatus
Vis:
af 2 produkter
Sorter efter:

Gå til side

ud af 1

Produkter pr. side
36
72
108
144

Om Château la Lagune

Château La Lagune producerer en 3. Grand Cru Classé Bordeaux på en blanding af Médocs klassiske druesorter Cabernet Sauvignon, Merlot og Petit Verdot. Vinene er elegante og balancerede og fra druer, som vokser i den klassiske, grusede jord på vinmarkens 80 hektarer. Omstillingen til økologisk landbrug begyndte i 2013.


Der har været produceret vin på stedet sin 1587, hvor en vis Monsieur Eyral købte en gård på stedet og opkøbte adskillige mindre husholdninger i nærheden for at skabe en større vinproduktion. Det nuværende slot blev bygget mellem 1730 og 1734.


Vinene anerkendt for deres flotte balance og finesse og deres elegance. La Lagune råder over en vingård med 80 hektarer, hvor der bruges praksisser fra både økologisk og biodynamisk landbrug. Denne naturlige tilgang er tilpasset hvert parcel og spiller en grundlæggende rolle for kvaliteten af ​​vinene.

Tilmelding til Sélection Vinklub

Bliv gratis medlem af vores vinklub og få 5% på langt størstedelen af vores produkter, både når du handler online og i butik - klik herunder.

Læs om vores kundeklub
Logo
H.J. Hansen Vin, Vestergade 97-101, 5000 Odense C, [email protected]