STORT ONLINE LAGERSALG 🍷 Spar op til 57%!

Brand image

Med en historik, der rækker helt tilbage til dengang, Frankrig hed Gallien og var en romersk provins, har Château Bélair-Monange rødder, der stikker langt dybere end de fleste producenters.

Château Bélair-Monange

Pris
Årgang
Druesammensætning
Anmeldelser
Vis:
af 2 produkter
Sorter efter:

Gå til side

ud af 1

Produkter pr. side
36
72
108
144

Om Château Bélair-Monange

Nu skal vi rigtig langt tilbage i historien. Château Bélair-Monange kan spore sin oprindelse helt tilbage til de gamle romere. Det ligger på det højeste punkt på Saint-Émilions berømte kalkstensplateau, og længe været betragtet som én af regionens allerbedste cru’er. I 1850 slottet endda rangeret som den førende vin i Saint-Émilion af Cocks & Feret, en position slottet holdt langt ind i det tyvende århundrede.


Établissements Jean-Pierre Moueix købte det ikoniske vinslot i 2008 og foretog straks omfattende renoveringer af vingården. Man ville genoprette slottet til sin retmæssige historiske status. I 2012 blev Château Magdelaine, et Premier Grand Cru Classé-slot med, fusioneret til Château Bélair-Monange. 


Château Bélair-Monange kombinerer terroir fra de bedste steder i Saint-Émilion. Kalkstenen fra de centrale plateauer giver vinene friskhed, mineralitet og delikate, dvælende aromaer, mens skråningernes mere tætte, blå ler giver vinene intensitet, længde og en unik elegance.

Tilmelding til Sélection Vinklub

Bliv gratis medlem af vores vinklub og få 5% på langt størstedelen af vores produkter, både når du handler online og i butik - klik herunder.

Læs om vores kundeklub
Logo
H.J. Hansen Vin, Vestergade 97-101, 5000 Odense C, [email protected]