Med en historik, der rækker helt tilbage til dengang, Frankrig hed Gallien og var en romersk provins, har Château Bélair-Monange rødder, der stikker langt dybere end de fleste producenters.

Château Bélair-Monange

Pris
Druesammensætning
Anmeldelser
Vis:
af 1 produkter
Sorter efter:

Gå til side

ud af 1

Produkter pr. side
36
72
108
144

Om Château Bélair-Monange

Nu skal vi rigtig langt tilbage i historien. Château Bélair-Monange kan spore sin oprindelse helt tilbage til de gamle romere. Det ligger på det højeste punkt på Saint-Émilions berømte kalkstensplateau, og længe været betragtet som én af regionens allerbedste cru’er. I 1850 slottet endda rangeret som den førende vin i Saint-Émilion af Cocks & Feret, en position slottet holdt langt ind i det tyvende århundrede.


Établissements Jean-Pierre Moueix købte det ikoniske vinslot i 2008 og foretog straks omfattende renoveringer af vingården. Man ville genoprette slottet til sin retmæssige historiske status. I 2012 blev Château Magdelaine, et Premier Grand Cru Classé-slot med, fusioneret til Château Bélair-Monange. 


Château Bélair-Monange kombinerer terroir fra de bedste steder i Saint-Émilion. Kalkstenen fra de centrale plateauer giver vinene friskhed, mineralitet og delikate, dvælende aromaer, mens skråningernes mere tætte, blå ler giver vinene intensitet, længde og en unik elegance.