- Superdeals
- Rødvin
- Hvidvin
- Rosévin
- Andre vintyper
- Bobler
- Spiritus
- Fine Wine & Spirits
- Glas & tilbehør
- Tilbud
- Producenter
- Inspiration
Lyt og smag: Portvin for begyndere-smagekassen
Med en historik, der rækker helt tilbage til dengang, Frankrig hed Gallien og var en romersk provins, har Château Bélair-Monange rødder, der stikker langt dybere end de fleste producenters.
Château Bélair-Monange
- En Primeur | Forsalg
Vælg favoritliste
2023 Château Bélair-Monange, Premier Grand Cru Classé B
Château Bélair-Monange- 98 pointJames Suckling
Komplekse kærtegn og stor klasse i endnu en topårgang.
1.159,00pr. flaske959,00pr. flaske ved 6 fl.Spar i alt v/6 fl. 1.200,00Forudbestil - forventet d. 30/07/2026 - En Primeur | Forsalg
Vælg favoritliste
2022 Château Bélair-Monange, Premier Grand Cru Classé B
Château Bélair-Monange- 100 pointFalstaff
Topkarakterer over hele linjen.
1.499,00pr. flaske1.275,00pr. flaske ved 6 fl.Se produktUdsolgt, men prøv din lokale butik Vælg favoritliste
2021 Château Bélair-Monange, Premier Grand Cru Classé B
Château Bélair-Monange- 96 pointtastingbook
Intens, kompleks og med et stort lagringspotentiale.
1.050,00pr. flaskefør:1.260,00
Se produktUdsolgt, men prøv din lokale butik
Gå til side
ud af 1
Om Château Bélair-Monange
Nu skal vi rigtig langt tilbage i historien. Château Bélair-Monange kan spore sin oprindelse helt tilbage til de gamle romere. Det ligger på det højeste punkt på Saint-Émilions berømte kalkstensplateau, og længe været betragtet som én af regionens allerbedste cru’er. I 1850 slottet endda rangeret som den førende vin i Saint-Émilion af Cocks & Feret, en position slottet holdt langt ind i det tyvende århundrede.
Établissements Jean-Pierre Moueix købte det ikoniske vinslot i 2008 og foretog straks omfattende renoveringer af vingården. Man ville genoprette slottet til sin retmæssige historiske status. I 2012 blev Château Magdelaine, et Premier Grand Cru Classé-slot med, fusioneret til Château Bélair-Monange.
Château Bélair-Monange kombinerer terroir fra de bedste steder i Saint-Émilion. Kalkstenen fra de centrale plateauer giver vinene friskhed, mineralitet og delikate, dvælende aromaer, mens skråningernes mere tætte, blå ler giver vinene intensitet, længde og en unik elegance.