ONLINE SPIRITUS LAGERSALG 🥃 Spar op til 55%!

Brand image

Man skal over 1700 år tilbage for at finde rødderne til Château Ausone, som i dag laver topklassevine i Bordeaux.

Château Ausone

Pris
Årgang
Alkohol
Druesammensætning
Anmeldelser
Nyheder & Premium Brand
Lagerstatus
Vis:
af 3 produkter
Sorter efter:

Gå til side

ud af 1

Produkter pr. side
36
72
108
144

Om Château Ausone

Decimus Magnus Ausonius blev født i Bordeaux i 310 og vi skal helt tilbage til dette år for at finde kilden til Château Ausone. Han var romersk konsul og digter og lovpriste vinene fra Bordeaux. Det var her, blandt de antikke vinstokke, at han blev født og kærligheden til vinen forlod ham aldrig. De spor, han efterlod i Bordeaux-området, har længe været en kilde til fascination for historikere og vinmagere. Fra slutningen af ​​1500-tallet begyndte jagten på digterens imponerende ejendom ved navn Lucaniacum. Ausonius hyldede vinen herfra, og i dag er der næppe tvivl om, at denne ejendom lå, hvor det nuværende slot ligger.


Nutiden på Château Ausone

Familien Vauthier har drevet vingården med en urokkelig passion for jorden siden 1690. Her har alle lillafarvede hænder fra arbejdet i kældrene. Alain og hans ældste datter Pauline, fra den ellevte vindyrkende generation, laver vinene i dag, og forbliver loyale over for deres forfædres ånd. Størstedelen af ​​Ausones vinstokke er Cabernet Franc med en mindre andel Merlot. De når alle i gennemsnit en alder på halvtreds år, selvom de nogle steder er 100 år gamle. Det garvede terroir har altid nydt godt af vinbøndernes opmærksomme pleje. Godset kan hurtigt nås hele vejen til fods, hvilket naturligvis gør den nemmere at passe. Der anvendes ingen forudindstillet kalender, druerne selv bestemmer tempoet og regulerer alles tålmodighed.

Tilmelding til Sélection Vinklub

Bliv gratis medlem af vores vinklub og få 5% på langt størstedelen af vores produkter, både når du handler online og i butik - klik herunder.

Læs om vores kundeklub
Logo
H.J. Hansen Vin, Vestergade 97-101, 5000 Odense C, [email protected]