ONLINE ROSÉFEST ☀️ Spar op til 47%!

Brand image

Selvom man kommer fra to verdensdele, kan man sagtens finde sammen om at lave fremragende vin. Det er Cave Julien Cecillon et fremragende bevis på.

Cave Julien Cecillon

Pris
Serveringsforslag
Underområde
Dyrkningsmetode
Type
Årgang
Alkohol
Flaskestørrelse
Anbefalede Glastyper
Glastype
Druesammensætning
Anmeldelser
Lagerstatus
Vis:
af 12 produkter
Sorter efter:

Gå til side

ud af 1

Produkter pr. side
36
72
108
144

Om Cave Julien Cecillon

Cave Julien Cecillon blev grundlagt i 2011 af amerikanske Nancy Kerschen og Julien Cécillon. Hun er fra Houston, Texas, mens han er fra Tournon-sur-Rhône i Frankrig. Begge er fascineret af vin, gastronomi og rejser, og efter at have samlet erfaringer i forskellige vingårde rundt om i verden, besluttede de at starte deres egen virksomhed med den hensigt at dele deres passion.


Den nordlige Rhône-dal er berømt for sine stejle skråninger og velkendte terroirs, der bidrager til at producere vine med et fantastisk udtryk. De to begyndte med en lille vingård, som stadig er deres hjerte og sjæl: Saint Joseph. I 2012, godsets første årgang fra kun 0,3 hektar, producerede de eb Saint Joseph hvid og rød cuvée, henholdsvis kaldet Victoria og Babylone.


I de følgende år har parret gradvist anskaffet flere vinmarker med varierende terroir i den nordlige Rhône-dal. Dette har givet dem mulighed for ikke kun at producere en bredere vifte af cuvéer, men også at lære af forskellene i deres individuelle terroirs. Disse grunde ligger hovedsageligt omkring Tournon-sur-Rhône, Crozes-Hermitage og de omkringliggende kommuner.

Tilmelding til Sélection Vinklub

Bliv gratis medlem af vores vinklub og få 5% på langt størstedelen af vores produkter, både når du handler online og i butik - klik herunder.

Læs om vores kundeklub
Logo
H.J. Hansen Vin, Vestergade 97-101, 5000 Odense C, [email protected]