- Rødvin
- Hvidvin
- Rosévin
- Andre vintyper
- Bobler
- Rundt om bobler
- Mousserende
- Champagne
- Producenter
- Populære
- Spiritus
- Rundt om spiritus
- Spiritus hovedtyper
- Spiritus undertyper
- Populære
- Fine Wine & Spirits
- Rundt om En Primeur / Fine Wine
- Fine Wine leverandører
- Områder & underområder
- Spiritus hovedtyper
- Spiritusleverandører
- Glas & tilbehør
- Gaver
- Tilbud
- Producenter
- Inspiration


Selvom man kommer fra to verdensdele, kan man sagtens finde sammen om at lave fremragende vin. Det er Cave Julien Cecillon et fremragende bevis på.
Cave Julien Cecillon
- På lager online
- 60 på lager online
- Kun 7 på lager online
- Økologisk
Vælg favoritliste
2019 Cornas Saint Pierre, Vin de Table
Cave Julien Cecillon649,00pr. flaske63 på lager online - På lager online
- 64 på lager online
- 79 på lager online
- Økologisk
Vælg favoritliste
2019 Saint Joseph Babylone, AOP, 150 cl
Cave Julien Cecillon749,00pr. flaskeKun 16 på lager online - Økologisk
Vælg favoritliste
2018 Saint Joseph Babylon, AOP, 150 cl
Cave Julien Cecillon749,00pr. flaskeKun 11 på lager online - På lager online
- Kun 22 på lager online
- Se produktUdsolgt, men prøv din lokale butik
Om Cave Julien Cecillon
Cave Julien Cecillon blev grundlagt i 2011 af amerikanske Nancy Kerschen og Julien Cécillon. Hun er fra Houston, Texas, mens han er fra Tournon-sur-Rhône i Frankrig. Begge er fascineret af vin, gastronomi og rejser, og efter at have samlet erfaringer i forskellige vingårde rundt om i verden, besluttede de at starte deres egen virksomhed med den hensigt at dele deres passion.
Den nordlige Rhône-dal er berømt for sine stejle skråninger og velkendte terroirs, der bidrager til at producere vine med et fantastisk udtryk. De to begyndte med en lille vingård, som stadig er deres hjerte og sjæl: Saint Joseph. I 2012, godsets første årgang fra kun 0,3 hektar, producerede de eb Saint Joseph hvid og rød cuvée, henholdsvis kaldet Victoria og Babylone.
I de følgende år har parret gradvist anskaffet flere vinmarker med varierende terroir i den nordlige Rhône-dal. Dette har givet dem mulighed for ikke kun at producere en bredere vifte af cuvéer, men også at lære af forskellene i deres individuelle terroirs. Disse grunde ligger hovedsageligt omkring Tournon-sur-Rhône, Crozes-Hermitage og de omkringliggende kommuner.