SET I BØRSEN: Årets julevin, champagne & 10 års portvin 🎄

Brand image

Ohøj! Skal du med på havet og møde den røde pirat? Saml dit mandskab, tag med til søs og kast dig over Captain Morgan, som findes over alt, hvor der findes fest, drinks og cocktails.

Captain Morgan

Pris
Alkohol
Undertype
Lagerstatus
Vis:
af 2 produkter
Sorter efter:

Gå til side

ud af 1

Produkter pr. side
36
72
108
144

Om Captain Morgan

Det er nok de færreste, der ikke forbinder Captain Morgan med et koldt glas læskende rom og cola og med god grund. Den milde rom er nemlig rigtig god i cocktails og giver en karamelagtig smagsoplevelse, de fleste kan være med på. Men Captain Morgan er mere end bare rom og cola, det er et spiritusbrand med 77 år på bagen, og en maskot, der er mere end 400 år gammel. Maskotten er baseret på kaptajnen Sir Henry Morgan, der i 1600-tallet blev rig på at plyndre spanske skibe. Maskotten er altså ægte nok, og han ligner faktisk lidt, han er nemlig illustreret af en prisvindende animator. 


Captain Morgan er lavet på en jamaicansk romopskrift, som det canadiske brand the Seagram Company købte rettighederne til. Jamaica er især kendt for romproduktion, og opskriften på Captain Morgan er altså baseret på ægte caribisk kvalitet, trods den produceres på amerikansk jord.


Sådan laves rom fra Captain Morgan

Captain Morgan rom er lavet på sukkerrør, der presses til melasse og derefter fermenteres. Det er i fermenteringsprocessen at alkoholen dannes, ved tilsætning af en særlig gær og vand. Herefter destilleres spiritussen ved varme og kondensering, før den lagres. Cubansk rom er ofte kendt for at lagre længe, hvor Captain Morgans jamaicanske rom lagres i kortere tid for derved at bevare en klarhed i spiritussen, mens farven kommer fra de forkullede hvide egetræstønder.


Captain Morgan på tilbud

Spar penge på dit næste køb af Captain Morgan. Meld dig ind i Sélection Vinklub - det er gratis, og du sparer altid 5% på tusindvis af varer, også Captain Morgan. Du kan altid melde dig ud igen, hvis du ønsker.


Prøv Captain Morgan i vores lækre cocktail opskrifter

Hvis du er interesseret i at finde ud af, hvad du kan bruge Captain Morgan til, ud over den famøse rom og cola, så finder du cocktailopskrifter og drinks med rom lige her.

Tilmelding til Sélection Vinklub

Bliv gratis medlem af vores vinklub og spar altid 5% hver gang du handler online eller i butik - klik herunder.

Læs om vores kundeklub
Logo
H.J. Hansen Vin, Vestergade 97-101, 5000 Odense C, [email protected]