ROSÉFESTIVAL: Spar op til 47% på rosé 🍷 Kun til fredag!

Brand image

Ohøj! Skal du med på havet og møde den røde pirat? Saml dit mandskab, tag med til søs og kast dig over Captain Morgan, som findes over alt, hvor der findes fest, drinks og cocktails.

Captain Morgan

Pris
Alkohol
Flaskestørrelse
Lagerstatus
Vis:
af 3 produkter
Sorter efter:

Gå til side

ud af 1

Produkter pr. side
36
72
108
144

Om Captain Morgan

Det er nok de færreste, der ikke forbinder Captain Morgan med et koldt glas læskende rom og cola - og med god grund. Captain Morgan er nemlig rigtig god i cocktails og giver en blød og rund smagsoplevelse, de fleste kan være med på. Maskotten er baseret på kaptajnen Sir Henry Morgan, der i 1600-tallet blev rig på at plyndre spanske skibe. Maskotten er altså ægte nok, og han ligner faktisk lidt, han er nemlig illustreret af en prisvindende animator. 


Captain Morgan er lavet på en jamaicansk opskrift, som det canadiske brand the Seagram Company købte rettighederne til. Jamaica er især kendt for romproduktion, og opskriften på Captain Morgan er altså baseret på ægte caribisk kvalitet, trods den produceres på amerikansk jord.


Captain Morgan på tilbud

Spar penge på dit næste køb af Captain Morgan. Meld dig ind i Sélection Vinklub - det er gratis, og du sparer altid 5% på tusindvis af varer, også Captain Morgan. Du kan altid melde dig ud igen, hvis du ønsker.


Prøv Captain Morgan i vores lækre cocktailopskrifter

Hvis du er interesseret i at finde ud af, hvad du kan bruge Captain Morgan til, ud over den klassiske rom og cola, så tjek vores kæmpe udvalg af cocktails.

Tilmelding til Sélection Vinklub

Bliv gratis medlem af vores vinklub og få 5% på langt størstedelen af vores produkter, både når du handler online og i butik - klik herunder.

Læs om vores kundeklub
Logo
H.J. Hansen Vin, Vestergade 97-101, 5000 Odense C, [email protected]