Bemærk! Tour de France i Danmark kan forsinke leveringstiden på dine varer, bestil derfor dine varer hurtigst muligt

Brand image

Captain Morgan – Jamaicansk rom


Mere end rom og cola

Det er nok de færreste, der ikke forbinder Captain Morgan med et koldt glas læskende rom og cola og med god grund. Den milde rom er nemlig rigtig god i cocktails og giver en karamelagtig smagsoplevelse, de fleste kan være med på. Men Captain Morgan er mere end bare rom og cola, det er et spiritusbrand med 77 år på bagen, og en maskot, der er mere end 400 år gammel. Maskotten er baseret på kaptajnen Sir Henry Morgan, der i 1600-tallet blev rig på at plyndre spanske skibe. Maskotten er altså ægte nok, og han ligner faktisk lidt, han er nemlig illustreret af en prisvindende animator. 

Captain Morgan

Pris
0
Alkohol
0
Flaskestørrelse
0
Undertype
0
Lagerstatus
0
Nulstil alle filtre
Vis:
af 3 produkter
Sorter efter:

Gå til side

ud af 1

Produkter pr. side
36
72
108
144

Jamaicansk opskrift

Captain Morgan er lavet på en jamaicansk romopskrift, som det canadiske brand the Seagram Company købte rettighederne til. Jamaica er især kendt for romproduktion, og opskriften på Captain Morgan er altså baseret på ægte caribisk kvalitet, trods den produceres på amerikansk jord.


Sådan laves rom fra Captain Morgan

Captain Morgan rom er lavet på sukkerrør, der presses til melasse og derefter fermenteres. Det er i fermenteringsprocessen at alkoholen dannes, ved tilsætning af en særlig gær og vand. Herefter destilleres spiritussen ved varme og kondensering, før den lagres. Cubansk rom er ofte kendt for at lagre længe, hvor Captain Morgans jamaicanske rom lagres i kortere tid for derved at bevare en klarhed i spiritussen, mens farven kommer fra de forkullede hvide egetræstønder.


Prøv Captain Morgan i vores lækre cocktail opskrifter

Hvis du er interesseret i at finde ud af, hvad du kan bruge Captain Morgan til, ud over den famøse rom og cola, så finder du cocktail opskrifter og drinks med rom lige her.