SOMMERENS VINFEST 🍷 SPAR OP TIL 55%!

Brand image

Bushmills er den ældste, licenserede whiskey i hele verden. De ældste optegnelser går helt tilbage til 1608, hvor man fik lov til at destillere i området. I dag - over 400 år senere - laver man stadig irsk whiskey i Bushmills. 

Bushmills

Pris
Anbefalede Glastyper
Undertype
Vis:
af 2 produkter
Sorter efter:

Gå til side

ud af 1

Produkter pr. side
36
72
108
144

Om Bushmills

Bushsmill på Irlands nordlige kyst er over 400 år gammelt og henter vandet fra floden Bush. Destilleriet ligger i den lille landsby af samme navn, hvorfra mange af de ansatte kommer. Man er da også helt bevidste om, at uden landsbyen Bushmill var der ikke noget destilleri. Og det gælder også den anden vej. Selve navnet Bushmills kommer fra de to møller, der er en del af destilleriet.


I 1850'erne indførte englænderne en irsk skat på de destillerier, der brugte byg i deres produktion. Allerede dengang var der bred enighed om, at de fineste whiskyer blev lavet på maltet byg - dengang kaldte man det for "Pure Malt Whisky". Skatten ændrede irsk whiskyproduktion for altid, da rigtig mange destillerier lagde produktionen om, så man brugte andre korntyper af lavere kvalitet. Men ikke Bushmills. Den dag i dag laver man verdens ældste licenserede Single Malt Whiskey.

Tilmelding til Sélection Vinklub

Bliv gratis medlem af vores vinklub og få 5% på langt størstedelen af vores produkter, både når du handler online og i butik - klik herunder.

Læs om vores kundeklub
Logo
H.J. Hansen Vin, Vestergade 97-101, 5000 Odense C, [email protected]