ONLINE ROSÉFESTIVAL ☀️ Spar op til 47% på rosévin!

Brand image

Der er ikke meget, der smager og dufter så meget af Det Vilde Vesten som Bulleit Bourbon. Det emmer seksløbere, cowboys, folk, der snyder i poker, saloons og hatte med bred skygge.

Bulleit Bourbon

Pris
Alkohol
Anbefalede Glastyper
Undertype
Vis:
af 3 produkter
Sorter efter:

Gå til side

ud af 1

Produkter pr. side
36
72
108
144

Om Bulleit Bourbon

I 1987 opfyldte Thomas E. Bulleit, Jr. sin livslange drøm om at genoplive en gammel familie-bourbonopskrift. Han forlod en succesrig advokatpraksis og satte alt på spil for bourbon, cowboydrikken over dem alle, og åbnede Bulleit Distilling Company, inspireret af sin tipoldefar Augustus Bulleit, der lavede rye whisky mellem 1830-1860. Han var værtshusholder i 1830'ernes Louisville, Kentucky. Bulleit var dedikeret til et enkelt mål: skabelsen af ​​den absolut bedste bourbon, han kunne. Efter at have eksperimenteret med utallige variationer, fandt han endelig en bourbon med den karakter, han længe havde søgt efter. Desværre forsvandt han en skæbnesvanger dag, mens han transporterede sine tønder med bourbon fra Kentucky til New Orleans. Hvad der egentlig skete, er stadig uvist, og hans bourbon forsvandt næsten sammen med ham. Men heldigvis kun næsten. 


I dag er Bulleit Bourbon destilleret og lagret i Bulleit-familiens ånd. Et højt indhold af rug giver den en fed, krydret karakter med en markant, blød og ren finish. Kalkstensfiltreret vand fra Kentucky giver det helt rigtige fundament for bourbonens karakter, mens ristede amerikanske egetræsfade giver den en lækker, røget rygrad.

Tilmelding til Sélection Vinklub

Bliv gratis medlem af vores vinklub og få 5% på langt størstedelen af vores produkter, både når du handler online og i butik - klik herunder.

Læs om vores kundeklub
Logo
H.J. Hansen Vin, Vestergade 97-101, 5000 Odense C, [email protected]