- OUTLET 🍷
- Rødvin
- Hvidvin
- Rosévin
- Andre vintyper
- Bobler
- Rundt om bobler
- Mousserende
- Champagne
- Producenter
- Populære
- Spiritus
- Rundt om spiritus
- Spiritus hovedtyper
- Spiritus undertyper
- Populære
- Fine Wine & Spirits
- Rundt om En Primeur / Fine Wine
- Fine Wine leverandører
- Områder & underområder
- Spiritus hovedtyper
- Spiritusleverandører
- Glas & tilbehør
- Tilbud
- Producenter
- Inspiration
🍷 OUTLET 🍷 Spar op til 50% - shop nu!
Der er ikke meget, der smager og dufter så meget af Det Vilde Vesten som Bulleit Bourbon. Det emmer seksløbere, cowboys, folk, der snyder i poker, saloons og hatte med bred skygge.
Bulleit Bourbon
Vælg favoritliste
Bulleit Bourbon 45%, 70 cl
Bulleit BourbonBlød og rene egetræssmag suppleres af ahorn- og muskatnoter med en fin finish af karamel.299,95pr. flaske51 på lager online- Kun 29 på lager online
- Kun 13 på lager online
Gå til side
ud af 1
Om Bulleit Bourbon
I 1987 opfyldte Thomas E. Bulleit, Jr. sin livslange drøm om at genoplive en gammel familie-bourbonopskrift. Han forlod en succesrig advokatpraksis og satte alt på spil for bourbon, cowboydrikken over dem alle, og åbnede Bulleit Distilling Company, inspireret af sin tipoldefar Augustus Bulleit, der lavede rye whisky mellem 1830-1860. Han var værtshusholder i 1830'ernes Louisville, Kentucky. Bulleit var dedikeret til et enkelt mål: skabelsen af den absolut bedste bourbon, han kunne. Efter at have eksperimenteret med utallige variationer, fandt han endelig en bourbon med den karakter, han længe havde søgt efter. Desværre forsvandt han en skæbnesvanger dag, mens han transporterede sine tønder med bourbon fra Kentucky til New Orleans. Hvad der egentlig skete, er stadig uvist, og hans bourbon forsvandt næsten sammen med ham. Men heldigvis kun næsten.
I dag er Bulleit Bourbon destilleret og lagret i Bulleit-familiens ånd. Et højt indhold af rug giver den en fed, krydret karakter med en markant, blød og ren finish. Kalkstensfiltreret vand fra Kentucky giver det helt rigtige fundament for bourbonens karakter, mens ristede amerikanske egetræsfade giver den en lækker, røget rygrad.