STORT ONLINE LAGERSALG 🍷 Spar op til 57%!

Brand image

Det er næsten umuligt at vokse op i Danmark og blive udstyret med det rødbedefarvede pas uden at kende til navnet Brøndums.

Brøndums

Pris
Serveringsforslag
Alkohol
Flaskestørrelse
Anmeldelser

Gå til side

ud af 1

Produkter pr. side
36
72
108
144

Om Brøndums

Det bliver ikke ret meget mere klassisk dansk end Dannebrog, fodboldlandsholdet og Brøndums Snaps - det ældste snapsemærke i Danmark. Brøndums Snaps er ikke bare en snaps - det er en ægte dansk kulturarv, destilleret til perfektion og følger en opskrift, der går generationer tilbage.


Grundlægger Anthon Brøndum hjalp til på sin fars spiritus-brænderi, men han var så dedikeret til lige præcis snaps, at den unge mand viede hele sit liv og sit talent til fremstilling og blanding af kryddersnapse. Der var ingen vej tilbage, og derfor grundlagde han sit eget snapsebrænderi i 1840. Hermed var A. Brøndum & Søn født - til glæde for generationer af danskere rundt om det store kolde bord. I dag bliver Anthon Brøndum set som én af Danmarks 'brændevinsfædre', der i midten af 1800-tallet revolutionerede den danske fremstilling af snaps og akvavit. Det tager vi hatten af for.


Brøndums snaps er ikke kun forbeholdt særlige lejligheder; den er også oplagt til at skabe hygge og festlig stemning rundt om det veldækkede bord. Servér den ved festlige sammenkomster, julefrokosten, påskefrokosten og familiebegivenheder. Så er der næsten garanti for god stemning.


Én fantastisk snaps blandt mange

Vi danskere er forkælede med et hav af gode snaps og akvavit, vi kan nyde til julefrokoster, påskefrokoster og mange andre begivenheder. Tag et kig i det store og farverige udvalg - der en mindst én til hver en smag!

Tilmelding til Sélection Vinklub

Bliv gratis medlem af vores vinklub og få 5% på langt størstedelen af vores produkter, både når du handler online og i butik - klik herunder.

Læs om vores kundeklub
Logo
H.J. Hansen Vin, Vestergade 97-101, 5000 Odense C, [email protected]