STORT januarudsalg 🍷 kæmpe besparelser på god vin - se her!

Brand image

Ximénez-Spínola-vineriet blev grundlagt i 1729 af Phelipe Zarzana Spinola, og det blev lige fra begyndelsen dedikeret til udelukkende at producere Pedro Ximenez. På daværende tidspunkt tappede vingården vinen under navnet Zarzana Spínola, men da dette navn var noget af en udfordring, for ikke at sige en umulighed at udtale på engelsk, krævede en stor engelsk kunde, at man ændrede dette til Ximénez-Spínola, hvilket man efterfølgende har gjort.


I dag laves der stadig udelukkende vine på Pedro Ximénez, og selv om man er yderst traditionel i sin vinificering, forsøger man dog at eksperimentere med druetypen, så man ikke kun laver sherry. Et eksempel er Late Harvest, som er den eneste af sin slags i distriktet.

Bodegas Ximenez-Spinola

Pris
Serveringsforslag
Varegruppe
Type
Årgang
Alkohol
Flaskestørrelse
Proptype
Anbefalede Glastyper
Glastype
Anmeldelser
Undertype
Nyheder & Premium Brand
Lagerstatus
Vis:
af 13 produkter
Sorter efter:

Gå til side

ud af 1

Produkter pr. side
36
72
108
144

Om Bodegas Ximénez-Spínola

Det var Phelipe Zarzana Spínola, der i 1729 grundlagde Zarzana-Spínola, som i dag kendes under navnet Ximénez-Spínola, med henblik på udelukkende at dyrke Pedro Ximénez. Til den dag i dag er det kun Pedro-Ximénez-druen, som produceres hos Ximénez-Spínola, og vinen lagres i 500-liters egetræsfade, også kendt som Jerez-eksportfade. Ximénez-Spínola implementerer dog også nye tiltag, f.eks. har de som de eneste i deres distrikt forsøgt sig med en Late Harvest udover den traditionsbundne sherry.