Prinsens rosé og mange andre gode tilbud 🍷 Se her!

H. J. HANSEN VIN ODENSE

H. J. Hansen Vin har ligget i samme hyggelige lokaler i Odense siden 1829. Vinhandlen er i dag stadig familieejet i femte generation.

H. J. HANSEN VIN ODENSE

H. J. Hansen Vin har ligget i samme hyggelige lokaler  i Odense siden 1829. Vinhandlen er i dag stadig familieejet i femte generation.

BESØG OS HER

BESØG OS HER

H.J. Hansen Vin Odense

Vestergade 97-101

5000 Odense C

Telefon: 63128200

E-mail: [email protected]

Åbningstider

Mandag - torsdag: Kl. 10.00 - 17.30

Fredag: Kl. 10.00 - 19.00 

Lørdag: Kl. 10.00 - 15.00

OM H. J. HANSEN VIN ODENSE

OM H. J. HANSEN VIN ODENSE

René Overgaard

Jeg er butikschef i Odense og har været del af H.J. Hansen Vin i over 20 år.

DANMARKS FØRENDE VINLEVERANDØR

I 1829 åbnede H. J. Hansen i selv samme lokaler, hvor H.J. Hansen Vin har hjemme i dag - og i øvrigt har haft det i alle årene, på tværs af to verdenskrige og alverdens store begivenheder. Selvom tiderne skifter, kan 190 års historie virkelig mærkes i vinhandlen. Her er H.C. Andersen formentlig defileret forbi under sit besøg i fødebyen Odense  i 1829 - og måske gjorde den unge forfatter sig endda et køb i vinhandlen. Selvom butikken i Odense i dag er centrum for hele Vinspecialisten-kæden, lever respekt for historien og de gamle dyder holder ved. Det kan mærkes, når man gør sig et besøg i den ældste vinhandel i Odense.

DANMARKS FØRENDE VINLEVERANDØR

I 1829 åbnede H. J. Hansen i selv samme lokaler, hvor H.J. Hansen Vin har hjemme i dag - og i øvrigt har haft det i alle årene, på tværs af to verdenskrige og alverdens store begivenheder. Selvom tiderne skifter, kan 190 års historie virkelig mærkes i butikken. Her er H.C. Andersen formentlig defileret forbi under sit besøg fødebyen Odense  i 1829 - og måske gjorde den unge forfatter sig endda et køb i vinhandlen. Selvom butikken i Odense i dag er centrum for hele Vinspecialisten-kæden, lever respekt for historien og de gamle dyder holder ved. Det kan mærkes, når man gør sig et besøg i den ældste vinhandel i Odense.

DANMARKS FØRENDE VINLEVERANDØR

I 1829 åbnede H. J. Hansen i selv samme lokaler, hvor H.J. Hansen Vin har hjemme i dag - og i øvrigt har haft det i alle årene, på tværs af to verdenskrige og alverdens store begivenheder. Selvom tiderne skifter, kan 190 års historie virkelig mærkes i butikken. Her er H.C. Andersen formentlig defileret forbi under sit besøg i fødebyen Odense  i 1829 - og måske gjorde den unge forfatter sig endda et køb i vinhandlen. Selvom butikken i Odense i dag er centrum for hele Vinspecialisten-kæden, lever respekt for historien og de gamle dyder holder ved. Det kan mærkes, når man gør sig et besøg i den ældste vinhandel i Odense.

TAG ET KIG IND I BUTIKKEN

Enhver Vinspecialisten og H.J. Hansen Vin er sin egen, men fælles for alle er passionen hos de mennesker, du møder i vinhandlen hver eneste dag. Tag et kig ind lige her.

TAG ET KIG IND I BUTIKKEN

Enhver Vinspecialisten og H.J. Hansen Vin er sin egen, men fælles for alle er passionen hos de mennesker, du møder i vinhandlen hver eneste dag. Tag et kig ind lige her.

TAG ET KIG IND I BUTIKKEN

Enhver Vinspecialisten og H.J. Hansen Vin er sin egen, men fælles for alle er passionen hos de mennesker, du møder i vinhandlen hver eneste dag. Tag et kig ind lige her.

VI KAN HJÆLPE DIG HELE VEJEN

Når man træder ind i de gamle lokaler i Vestergade, vil man blive mødt med en dedikeret og veluddannet medarbejder, som er passioneret omkring det, han eller hun sælger og elsker vin. Butikken er flere gange kåret til at have Odenses bedste service og at være byens bedste special-butik. Det er ingen tilfældighed, men sker som følge af uddannelse og en tro på gamle dyder, man ikke nødvendigvis finder alle steder. Man vil samtidig finde et enormt udvalg af egen-importerede vine, øl, spiritus og specialiteter fra såvel det store udland som små, lokale producenter. Her holdes vinsmagninger i vinhandlens gamle kælder, hvor man føler sig henført til Barolo eller Bourgogne, fødselsdage, smagninger i butikkens vinklub, Selection, og meget mere. Kig ind i Odenses ældste vinhandel.

VI KAN HJÆLPE DIG HELE VEJEN

Når man træder ind i de gamle lokaler på Vestergade, vil man blive mødt med en dedikeret og veluddannet medarbejder, som er passioneret omkring det, han eller hun sælger. Butikken er flere gange kåret til at have Odenses bedste service og at være byens bedste special-butik. Det er ingen tilfældighed, men sker som følge af uddannelse og en tro på gamle dyder, man ikke nødvendigvis finder alle steder. Man vil samtidig finde et enormt udvalg af egen-importerede vine, øl, spiritus og specialiteter fra såvel det store udland som små, lokale producenter. Her holdes vinsmagninger i butikkens gamle kælder, hvor man føler sig henført til Barolo eller Bourgogne, fødselsdage, smagninger i butikkens vinklub, Selection, og meget mere. Kig ind i Odenses ældste vinhandel.

VI KAN HJÆLPE DIG HELE VEJEN

Når man træder ind i de gamle lokaler i Vestergade, vil man blive mødt med en dedikeret og veluddannet medarbejder, som er passioneret omkring det, han eller hun sælger og elsker vin. Vinhandlen er flere gange kåret til at have Odenses bedste service og at være byens bedste special-butik. Det er ingen tilfældighed, men sker som følge af uddannelse og en tro på gamle dyder, man ikke nødvendigvis finder alle steder. Man vil samtidig finde et enormt udvalg af egen-importerede vine, øl, spiritus og specialiteter fra såvel det store udland som små, lokale producenter. Her holdes vinsmagninger i vinhandlens gamle kælder, hvor man føler sig henført til Barolo eller Bourgogne, fødselsdage, smagninger i butikkens vinklub, Selection, og meget mere. Kig ind i Odenses ældste vinhandel.

Arrangementer hos H.J. Hansen Vin Odense C

d. 21. april 2023 - Odense C

Romsmagning på Odense Å med H.J Hansen Vin Odense

Fredag den 21. april kl. 19.00. Tag med på en sejltur ind i rommens verden. På denne tur smager vi på en række udvalgte rom af forskellig karakter. Uanset om du er romentusiast eller nybegynder vil turen give dig et større indblik i
375,00
Book her
d. 28. april 2023 - Odense C

Portvinssmagning på Odense Å med H.J. Hansen Vin Odense

Fredag den 28. april kl. 19.00. Tag med på en sejltur ind i portvinens verden når Odense Aafart. På denne tur skal vi smage på nogle af de absolut bedste portvine fra de bedste portvinsproducenter.
375,00
Book her
d. 10. maj 2023 - Odense C

Winemaker's Dinner på Restaurant UBN med DAOU Family Estates

Onsdag den 10. maj 2023 kl. 18.00. Kom og smag 6 forskellige vine fra DAOU som er sammensat en lækker 4 retters menu som Restaurant UBN har laver til os. Alle vine vil under middagen blive kommenteret af Pieter Du Toit fra DAOU.
699,00
Book her
d. 12. maj 2023 - Odense C

Rosésmagning på Odense Å med H.J. Hansen Vin Odense

Fredag den 12. maj kl. 19.00. Tag med på en sejltur ind i rosévinens verden når Odense Aafart. Vi skal smage en række af de lækre lyserøde rosévine. Derudover bliver der serveret en lille snack, som komplimenteres af rosévinene.
349,00
Book her
d. 26. maj 2023 - Odense C

Pinot Noir smagning på Odense Å med H.J. Hansen Vin Odense

Fredag den 26. maj kl. 19.00. Tag med på en sejltur ind i Pinot Noir vinens verden. Pinot Noir bliver brugt i nogle af verdens dyreste vine og er elsket af vinnørder over hele verden. Smag og duft er helt sin egen.
375,00
Book her
d. 2. juni 2023 - Odense C

Riesling smagning på Odense Å med H.J.Hansen Vin Odense

Fredag den 2. juni kl. 19.00. Tag med på en sejltur ind i Rieslingens verden når Odense Aafart. i samarbejde med H.J. Hansen Vin inviterer til Riesling smagning på Odense Å. Vil du med på en tur og hvor du får ny viden om Riesling?
349,00
Book her
d. 8. juni 2023 - Odense C

Riedel Veloce glasseminar hos H.J.Hansen Vin Odense

Torsdag den 8. juni 2023 kl. 18.30. Vi skal opleve 4 forskellige vine i 4 forskellige glas. Til slut, får du naturligvis dit tasting set med hjem til en værdi af kr. 899,-
525,00
Book her
d. 9. juni 2023 - Odense C

Chardonnay smagning på Odense Å med H.J. Hansen Vin Odense

Fredag den 9. juni kl. 19.00. Tag med på en sejltur ind i Chardonnay vinens verden når Odense Aafart. i samarbejde med H.J. Hansen Vin inviterer til Chardonnay smagning på Odense Å.
349,00
Book her
d. 15. juni 2023 - Odense C

Rosé & Dinner på Restaurant UBN med H.J. Hansen Vin Odense

Torsdag den 15. Juni 2023 kl. 18.00. Der er os en stor glæde, at kunne invitere til denne aften hvor vi skal smage 6 forskellige rosévine i harmoni med en lækker 4 retters menu på Restaurant UBN.
699,00
Book her
d. 23. juni 2023 - Odense C

Smag bobler på Odense Å med H.J. Hansen Vin Odense

Fredag den 23. juni kl. 19.00. Tag med på en sejltur ind i boblernes verden når Odense Aafart i samarbejde med H.J. Hansen Vin inviterer til bobelsmagning på Odense Å.
375,00
Book her
d. 28. juli 2023 - Odense C

Øl- & Vinbattle på Odense Å med H.J. Hansen Vin Odense

Fredag den 28. juli kl. 19.00. Tag med på en sejltur med fokus på øl og vin når Odense Aafart i samarbejde med H.J. Hansen Vin inviterer til Øl- & Vinbattle på Odense Å. Nu skal det afgøres én gang for alle: Hvad er bedst, vin eller øl?
349,00
Book her
d. 4. august 2023 - Odense C

Rosésmagning på Odense Å med H.J. Hansen Vin Odense

Fredag den 4. august kl. 19.00. Tag med på en sejltur ind i rosévinens verden. Vi skal smage en række af de lækre lyserøde rosévine og der serveret en lille snack, som komplimenteres af rosévinene.
349,00
Book her
d. 11. august 2023 - Odense C

Syrah/Shiraz smagning på Odense Å med H.J. Hansen Vin Odense

Fredag den 11. august kl. 19.00. Tag med på en sejltur ind i Syrah vinens verden når Odense Aafart i samarbejde med H.J. Hansen Vin inviterer til Syrah smagning på Odense Å.
349,00
Book her
d. 18. august 2023 - Odense C

Smag Champagne på Odense Å med H.J. Hansen Vin Odense

Fredag den 18. august kl. 19.00. Tag med på en sejltur ind i Champagens verden når Odense Aafart i samarbejde med H.J. Hansen Vin inviterer til champagnesmagning på Odense Å.
425,00
Book her
d. 25. august 2023 - Odense C

Portvinssmagning på Odense Å med H.J. Hansen Vin Odense

Fredag den 25. august kl. 19.00. Tag med på en sejltur ind i portvinens verden når Odense Aafart. På denne tur skal vi smage på nogle af de absolut bedste portvine fra de bedste portvinsproducenter.
375,00
Book her
d. 1. september 2023 - Odense C

Romsmagning på Odense Å med H.J. Hansen Vin Odense

Fredag den 1. september kl. 19.00. Tag med på en sejltur ind i rommens verden. På denne tur smager vi på en række udvalgte rom af forskellig karakter. Uanset om du er romentusiast eller nybegynder vil turen give dig et større indblik i rommens verden
375,00
Book her
d. 22. september 2023 - Odense C

High-end Diageo whiskysmagning hos H.J. Hansen Vin Odense

Fredag den 22. september 2023 kl. 19.00. Vi sætter fokus på 8 sjældne whiskyer fra Diageo, som præsenteres af Mikael Lunden (Senior Prestige Brand Ambasador Nothern Europ for Diageo).
899,00
Book her
d. 12. oktober 2023 - Odense C

Riedel Veritas glasseminar hos H.J. Hansen Vin Odense

Torsdag den 12. Oktober 2023 kl. 18.30. Smag 3 rødvine fra deres absolut bedste side.  Få dine Riedel smageglas med hjem til en værdi af kr. 749,-
450,00
Book her