ONLINE SPIRITUS LAGERSALG 🥃 Spar op til 55%!

Brand image

Alkoholfri vin

Lad dig ikke afskrække af tidligere, evt. dårlige erfaringer med alkoholfri vin. Der er sket rigtig meget i de seneste år, og der har der næppe nogensinde været et bedre tidspunkt at undgå alkohol på. Voksende efterspørgsel har forårsaget et boom i spændende vine fra vinproducenter over hele verden.

Pris
Anbefalede Glastyper
Druesammensætning
Anmeldelser
Vis:
af 2 produkter
Sorter efter:

Gå til side

ud af 1

Produkter pr. side
36
72
108
144
 1. Hvad er fordelene ved alkoholfri vin?

  Lavt kalorieindhold

  Alkoholfri vin har et lavere kalorieindhold end vin med alkohol, hvilket gør det til en sundere mulighed for dig, der gerne vil tabe dig eller bare opretholde en sund livsstil.


  Nedsat risiko for at udvikle visse sygdomme

  Undersøgelser har vist, at alkoholfri vin kan være med til at reducere risikoen for at udvikle visse sygdomme som hjertesygdomme, kræft og type 2-diabetes.


  Forbedret fordøjelse

  Alkoholfri vin kan hjælpe med at forbedre din fordøjelse, især for dem med irritabel tyktarm (IBS).


  Velegnet til gravide

  Alkoholfri vin er sikkert for gravide kvinder at drikke.


  Velegnet til personer i bedring

  Alkoholfri vin tilbyder en mere sikker mulighed for at drikke vin for mennesker efter alkoholafhængighed.


  Ingen tømmermænd eller andre negative effekter

  Alkoholfri vin tilbyder alle fordelene ved vin uden de negative virkninger af alkohol, såsom tømmermænd, dehydrering og nedsat dømmekraft.

 2. Hvordan laver man alkoholfri vin?

  Der er tre konventionelle metoder, der bruges til at lave vine uden eller med lav alkohol. Vakuumdestillation, som fjerner alkoholen, inden du efterfølgende blender aromater i igen. De-alkoholisering af vinen gennem flere runder af fordampning ved lav temperatur og kondensering. Endelig er der omvendt osmose, som bruger et sofistikeret filtreringssystem, der tillader vinen at passere igennem, men ikke alkoholen.


  Hvis du helt har droppet vinen, kan du til gengæld få større nydelse ud af en helt almindeligt glas vand, hvis du drikker det af det rigtige vandglas. Prøv - og du vil ikke blive skuffet.

Tilmelding til Sélection Vinklub

Bliv gratis medlem af vores vinklub og få 5% på langt størstedelen af vores produkter, både når du handler online og i butik - klik herunder.

Læs om vores kundeklub
Logo
H.J. Hansen Vin, Vestergade 97-101, 5000 Odense C, [email protected]