Brand image

Norsk gin

Norsk gin er måske ikke lige så kendt som britisk gin (eller dansk gin herhjemme), men rummer en særlig historie om sit smukke hjemland. Med en blanding af traditionelle destilleringsmetoder og lokale, nordiske botanicals skaber Norge gin, der afspejler landets rå natur med unikke smagsprofiler. Fra birkeblade og fjeldurter til rønnebær og tyttebær bringer norsk gin en nordisk smag, der er dybt forbundet med landskabet. Som dansker er det inspirerende at se, hvordan Norge bruger deres egne naturressourcer til at skabe autentisk gin, som er en oplevelse i sig selv.


Af Søren Møller Jakobsen

Produktchef - spiritus

Pris
Alkohol
Flaskestørrelse
Proptype
Anbefalede Glastyper
Anmeldelser
Undertype
Vis:
af 7 produkter
Sorter efter:

Gå til side

ud af 1

Produkter pr. side
36
72
108
144
  1. Derfor smager norsk gin anderledes

    En af de ting, der gør norsk gin særlig, er udvalget af botanicals. Norges uberørte natur giver adgang til unikke planter, som tilfører ginnen en helt særlig karakter fra de smukke fjorde til de dybe skove. Ingredienser, som skaber en tæt forbindelse til landet, og som gør smagen både kompleks og forfriskende i den enkelte gin.


    Enebær er grundstenen i al gin, men norske enebær, der vokser i ren, frisk luft, giver en særlig klarhed til smagen. Derudover tilføjer lokale botanicals som granskud, kvan, kommen og bær en unik dybde. Eksempelvis kan de sjældne multebær tilføre en let sødme og syrlighed, der skaber en fin balance i ginnen.

Tilmelding til Sélection Vinklub

Bliv gratis medlem af vores vinklub og få 5% på langt størstedelen af vores produkter, både når du handler online og i butik - klik herunder.

Læs om vores kundeklub
Logo
H.J. Hansen Vin, Vestergade 97-101, 5000 Odense C, [email protected]