SOMMERENS VINFEST 🍷 SPAR OP TIL 55%!

Brand image

Santa Rita Hills

I hjertet af Santa Barbara County er Santa Rita Hills AVA (American Viticultural Area) en vinelskers paradis og kendt for at producere nogle af de fineste vine med køligt klima i Californien. Med sin unikke kombination af klima, geografi og fremragende vinproducenter har denne lidt skjulte perle af et område skabt et navn til sig selv i vinens vide verden. Vine fra Santa Rita Hills fremhæves for udsøgt smag forankret i regionens karakteristiske terroir.

Pris
Årgang
Druesammensætning
Anmeldelser
Lagerstatus
Vis:
af 3 produkter
Sorter efter:

Gå til side

ud af 1

Produkter pr. side
36
72
108
144
 1. Hvad er Santa Rita Hills?

  Santa Rita Hills er et vinområde i Santa Barbara County i Californien. Området er kendt for sit kølige klima og unikke geologiske egenskaber, som gør området perfekt til fremragende vin på druer som Pinot Noir og Chardonnay.


  Santa Rita Hills AVA (American Viticultural Area) blev etableret i 2001. Området ligger i den vestlige ende af Santa Ynez-dalen og er påvirket af en kølig havbrise, der fejer gennem området fra det nærliggende Stillehav. Den kølende påvirkning, kombineret med regionens forskelligartede jordbund og topografi, skaber et ideelt mikroklima.


  Jordbunden i Santa Rita Hills er overvejende marinebaseret med en kombination af ler og kalksten, og området er karakteriseret ved bølgende bakker, dale og stejle skråninger, som giver forskellige eksponeringer for vinmarkerne - altsammen faktorer, der bidrager til udviklingen af ​​komplekse smags- og aromastoffer i vinene herfra.


  Pinot Noir er den mest plantede druesort i Santa Rita Hills. Det kølige klima og det unikke terroir i regionen tillader langsom modning af druerne, hvilket resulterer i vine med en flot, levende syre, elegance og karakteristisk smag af røde frugter, skovbund og krydderier. Chardonnay trives også her og producerer vine med sprød syre, mineralitet og noter af citrus og tropiske frugter.


  Santa Rita Hills har vundet anerkendelse som et af Californiens førende vinregioner. Området er hjemsted for adskillige berømte vingårde og vinmarker, og vinentusiaster besøger ofte Santa Rita Hills for at udforske dens vinmarker, nyde en vinsmagning og opleve skønheden i det omkringliggende landskab.

 2. Hvad spiser man til vine fra Santa Rita Hills?

  Især Pinot Noir og Chardonnay fra Santa Rita Hills passer godt til en række retter. Til Pinot Noir kan du overveje at parre den med grillet laks, and eller svamperisotto. Chardonnay supplerer fisk og skaldyr, fjerkræ og cremede pastaretter fremragende.

Tilmelding til Sélection Vinklub

Bliv gratis medlem af vores vinklub og få 5% på langt størstedelen af vores produkter, både når du handler online og i butik - klik herunder.

Læs om vores kundeklub
Logo
H.J. Hansen Vin, Vestergade 97-101, 5000 Odense C, [email protected]