SOMMERENS VINFEST 🍷 SPAR OP TIL 55%!

Brand image

Paso Robles

Udforsk de komplekse vine fra det maleriske Paso Robles i Californien. Her finder vi prisvindende vingårde, kærlighed til håndværket og en levende vinkultur - og frem for alt fremragende vine, der måler sig med de bedste i verden. Ikke mindst, når vi taler om vine i Bordeaux-stil.

Pris
Fadlagring
Serveringsforslag
Producent
Årgang
Alkohol
Flaskestørrelse
Proptype
Anbefalede Glastyper
Glastype
Druesammensætning
Anmeldelser
Populære
Lagerstatus
Vis:
af 18 produkter
Sorter efter:

Gå til side

ud af 1

Produkter pr. side
36
72
108
144
  1. Paso Robles - verdensklassevine i Bordeaux-stil

    Paso Robles kan prale af et varieret mikroklima og jordsammensætning, hvilket skaber et ideelt miljø til at dyrke en bred vifte af druesorter og skabe vine i Bordeaux-stil. Fra de solbeskinnede skråninger i øst til den kølige havpåvirkning i vest giver hver vingård deres egen karakter til sine vine.


    Regionen er begunstiges med en herligt middelhavsklima med varme dage og kølige nætter. Denne daglige temperaturvariation bidrager til udviklingen af ​​komplekse smagsnoter i druerne og fremmer optimal modning, samtidig med at syren bevares. De varme dagtemperaturer sikrer fuld modning af druerne, mens de kølige nætter bevarer friskhed og balance.


    Derudover har Paso Robles ry for at være et centrum for innovation inden for vinfremstilling. Vinproducenterne er kendte for sin vilje til at eksperimentere med forskellige druesorter, vinfremstillingsteknikker og blandinger. Denne eksperimenterende ånd har ført til produktionen af ​​unikke og exceptionelle vine, der konstant flytter grænserne for traditionel vinfremstilling.


    Læg hertil, at mange af vingårdene i Paso Robles er familieejede, med flere generationers bag sig. Den dedikation udmønter sig ofte i en dyb forbindelse til vinmarkerne og stor passion for at producere vine af meget høj kvalitet, der afspejler Paso Robles' unikke egenskaber.

Tilmelding til Sélection Vinklub

Bliv gratis medlem af vores vinklub og få 5% på langt størstedelen af vores produkter, både når du handler online og i butik - klik herunder.

Læs om vores kundeklub
Logo
H.J. Hansen Vin, Vestergade 97-101, 5000 Odense C, [email protected]