ONLINE SPIRITUS LAGERSALG 🥃 Spar op til 55%!

Pfalz

Pfalz har ikke samme fantastiske navn som Mosel i Tyskland, men ikke desto mindre kommer der rigtig, rigtig meget god god rødvin herfra.

Pris
Serveringsforslag
Producent
Dyrkningsmetode
Årgang
Alkohol
Flaskestørrelse
Proptype
Anbefalede Glastyper
Glastype
Druesammensætning
Anmeldelser
Nyheder & Premium Brand
Lagerstatus
Vis:
af 7 produkter
Sorter efter:

Gå til side

ud af 1

Produkter pr. side
36
72
108
144

Om Pfalz

I den sydlige del af forbundsstaten Rheinland-Pfalz ligger vinregionen Pfalz, som i modsætning til andre vindyrkningsområder udgør et lukket, sammenhængende område og dækker omkring 23.000 hektar. Pfalz er den næststørste vinregion i Tyskland, hvilket svarer til omkring en fjerdedel af det samlede tyske vindyrkningsareal. 


Her er mildt vejr og 1800 solskinstimer om året. Rhinsletten er godt beskyttet mod mere ekstrem kulde af de omkringliggende bjerge, og derfor er der meget sjældent nattefrost, selv om vinteren. I Pfalz er 45 hvide og 22 røde druesorter tilladt, heriblandt druesorten St. Laurent, som er en specialitet i Pfalz, og som har reddet regionens vinbønder fra at uddø. Men Pfalz er også i toppen på verdensplan, når det kommer til Weißherbst, de forfriskende laksefarvede sommervine.


Det er omkring byerne Wachenheim, Forst, Deidesheim og Ruppertsberg, at de største vine skabes. Den berømte Deutsche Weinstraße fra midten af 1930’erne ligger midt i Pfalz og snor sig med sine 85 km gennem et meget smukt landskab, hist og her garneret med små charmerende byer.  

Tilmelding til Sélection Vinklub

Bliv gratis medlem af vores vinklub og få 5% på langt størstedelen af vores produkter, både når du handler online og i butik - klik herunder.

Læs om vores kundeklub
Logo
H.J. Hansen Vin, Vestergade 97-101, 5000 Odense C, [email protected]