ONLINE SPIRITUS LAGERSALG 🥃 Spar op til 55%!

Campo de Borja

Appellationen Denominación de Origen Campo de Borja blev etableret i 1980 og dækker et areal på omkring 6.000 hektar vinmarker i perfekt terroir. Vinmarkerne ligger i højder fra 350 til 750 meter over havets overflade, og jordsammensætningen i området er forskelligartet, med en blanding af ler, kalksten og skifer, som tilføjer kompleksitet til vinene.

Pris
Serveringsforslag
Producent
Anbefalede Glastyper
Druesammensætning
Vis:
af 3 produkter
Sorter efter:

Gå til side

ud af 1

Produkter pr. side
36
72
108
144
 1. Hvad er Campo de Borja?

  Campo de Borja er en lille vinproducerende region i provinsen Zaragoza i den nordøstlige del af Spanien. Området er en del af den større Aragon-region og er kendt for sin produktion af højkvalitetsvine - især rødvine lavet af druesorten Garnacha (Grenache).


  Campo de Borja har en imponerende lang historie med vinfremstilling, der rækker helt tilbage til romertiden. Områdets klima er præget af varme somre og kolde vintre med betydelige temperatursvingninger mellem dag og nat. Sammen med de forskellige jordbund i regionen er det med til at udvikle de unikke vine, der produceres i Campo de Borja.


  Den mest dyrkede druesort i Campo de Borja er Garnacha, som trives i regionens klima- og jordbundsforhold. Vinene er ofte fyldige, rige på smag og med noter af røde frugter, krydderier og undertoner af skovbund.


  Ud over Garnacha dyrkes også andre druesorter som Tempranillo, Cabernet Sauvignon og Syrah i regionen.


  Oprindelsesbetegnelsen for vine fra Campo de Borja er "Denominación de Origen Campo de Borja" (DO Campo de Borja) - en lovbestemt klassificering, der sikrer, at vinene opfylder visse standarder og kommer fra det udpegede geografiske område.

Tilmelding til Sélection Vinklub

Bliv gratis medlem af vores vinklub og få 5% på langt størstedelen af vores produkter, både når du handler online og i butik - klik herunder.

Læs om vores kundeklub
Logo
H.J. Hansen Vin, Vestergade 97-101, 5000 Odense C, [email protected]