ONLINE ROSÉFEST ☀️ Spar op til 47%!

Brand image

Piesporter har skullet slås med et dårligt rygte efter skandaler i 1980'erne trak navnet gennem sølet. At kalde det en skam ville være en underdrivelse. Terroiret er fantastisk, og her er mange fremragende winemakers, der forstå at bruge det.

Weingut Reinhold Haart

Pris
Serveringsforslag
Årgang
Alkohol
Proptype
Anbefalede Glastyper
Glastype
Lagerstatus
Vis:
af 11 produkter
Sorter efter:

Gå til side

ud af 1

Produkter pr. side
36
72
108
144

Om Weingut Reinhold Haart

Piesporter har gennem de seneste tre årtier været et smertensbarn i Tyskland. Ikke pga. af den terroirets generelle kvalitet, men fordi enkelte centralkooperativer opkøbte en masse billig most af druer, der var produceret og høstet med det absolut maksimale udbytte. Disse druer blev som regel høstet i det flade bagland og ikke fra parcellerne omkring Piesport by. Ikke desto mindre var de med til at trække, ikke alene Piesporter-navnet, men også hele Tysklands omdømme gennem sølet gennem 1980’erne og 1990´erne, og først nu er vi begyndt at se en stagnation i salget af disse vine.


Denne udvikling kæmpede Theo Haart som ejer af Weingut Reinholt Haart aktivt imod. Han ejede og ejer stadig størstedelen af Piesports bedste vinmarker og laver vin, som står i et direkte modsætningsforhold til vinene fra centralkooperativerne.

I alt ejer og opdyrker Reinhold Haart otte hektar vinmarker, som udelukkende er tilplantet med Riesling. Hans bedste vinmarker er klart Piesporter Goldtröpfchen og Wintricher Ohligsberg, men bare hans Riesling Trocken giver et forrygende indtryk af husets formåen.

Reinholt Haart er medlem af den prestigefyldte organisation VDP, og i 2007 blev han kåret som Årets Vinbonde af den toneangivende vinguide Gault Milleau.

Tilmelding til Sélection Vinklub

Bliv gratis medlem af vores vinklub og få 5% på langt størstedelen af vores produkter, både når du handler online og i butik - klik herunder.

Læs om vores kundeklub
Logo
H.J. Hansen Vin, Vestergade 97-101, 5000 Odense C, [email protected]