Brand image

Vecchia Romagna er den mest populære italienske brandy i hele verden - et stensikkert vidnesbyrd om, at du her fra et produkt, der gennem generationer har været garant for klasse.

Vecchia Romagna

Pris
Anbefalede Glastyper
Vis:
af 1 produkter
Sorter efter:

Gå til side

ud af 1

Produkter pr. side
36
72
108
144

Om Vecchia Romagna

Vecchia Romagna Etichetta Nera er verdens bedst sælgende italienske brandy - og sådan har det være i mere end 50 år. En forrygende, klassisk druebaseret brandy, der helt siden 1820 har været fremstillet i italienske Bologna.


Helt fra begyndelsen af det 18. århundrede har Buton-familien arbejdet på at perfektionere den ædle destillationskunst i Frankrig. Man har udviklet formler og hemmeligheder, som de omhyggeligt skrev ned i en dyrebar notesbog, bestemt til at blive overleveret fra generation til generation. Man havde så meget succes, at man fik den eftertragtede titel som leverandører til Kejser Napoleon I. Da regimet faldt, besluttede Jean, den mest talentfulde af Buton-arvingerne, at tage på en lang rejse til Italien, men ikke uden at tage sin families berømte opskriftsbog med.


Franskmanden indså, at han var ankommet til et land med en fantastisk vinkultur og besluttede sig for at slå sig ned i Emilia-Romagna. Her fandt han de perfekte druer, det rette klima og et miljø fyldt med kultur og inspiration til at forfine hans brandy. Destilleriet blev ødelagt i 1943 af pga. bombeangreb under Anden Verdenskrig. Kun de gamle underjordiske kældre overlevede angrebene og vogtede nidkært tønderne med deres dyrebare indhold. En sand skat, der gjorde det muligt for virksomheden at genopbygge og genvinde sin kommercielle succes, når krigen var slut.

Tilmelding til Sélection Vinklub

Bliv gratis medlem af vores vinklub og få 5% på langt størstedelen af vores produkter, både når du handler online og i butik - klik herunder.

Læs om vores kundeklub
Logo
H.J. Hansen Vin, Vestergade 97-101, 5000 Odense C, [email protected]