ONLINE SPIRITUS LAGERSALG 🥃 Spar op til 55%!

Brand image

Titus

Pris
Anmeldelser
Vis:
af 1 produkter
Sorter efter:

Gå til side

ud af 1

Produkter pr. side
36
72
108
144

Om Titus Vineyards

Eric Titus er som den vin, han laver: Solid, tilgængelig, sympatisk og virkelig forrygende. Eric Titus udstråler en bondes kærlighed til jorden. Vinene er en undersøgelse i underdrivelse. I en tid, hvor stort set alle Cabernet Sauvignon, der bærer betegnelsen Napa, har enormt prisskilt, forbliver Titus-vinene i et rimeligt prisniveau.


Titus' vinmarker ligger i hjertet af St. Helena-appellationen. Denne maleriske ejendom breder sig langs bunden af ​​Howell Mountain, med Silverado Trail på dens østlige grænse og Napa-floden mod vest. Da Titus-familien købte Ranchen i 1968, havde den allerede produceret druer i mere end 60 år sammen. De originale vinstokke af for længst glemte sorter som Mondeuce, Burger og Golden Chasselas var tørfarvede og sunde og blev solgt til klassiske Napa-vingårde som Beaulieu, Charles Krug og Cuvaison. Men jorden og det varme klima i dalen var mere egnet til Bordeaux-sorter og solide Zinfandel-vine. Genplantningen begyndte, og i midten af ​​70'erne var den første genplantning færdig. Titus-familien havde sluttet sig til andre drueavlere og vinproducenter for at flytte fokus for Napa-vinfremstilling væk fra masseproducerede vine i 50'erne og 60'erne til produktion af ​​de højkvalitets Cabernet Sauvignon-vine, som Napa Valley er så berømt for i dag.

Tilmelding til Sélection Vinklub

Bliv gratis medlem af vores vinklub og få 5% på langt størstedelen af vores produkter, både når du handler online og i butik - klik herunder.

Læs om vores kundeklub
Logo
H.J. Hansen Vin, Vestergade 97-101, 5000 Odense C, [email protected]