- OUTLET 🍷
- Rødvin
- Hvidvin
- Rosévin
- Andre vintyper
- Bobler
- Rundt om bobler
- Mousserende
- Champagne
- Producenter
- Populære
- Spiritus
- Rundt om spiritus
- Spiritus hovedtyper
- Spiritus undertyper
- Populære
- Fine Wine & Spirits
- Rundt om En Primeur / Fine Wine
- Fine Wine leverandører
- Områder & underområder
- Spiritus hovedtyper
- Spiritusleverandører
- Glas & tilbehør
- Tilbud
- Producenter
- Inspiration
🍷 OUTLET 🍷 Spar op til 50% - shop nu!
Tête de Linotte
- Økologisk
Vælg favoritliste
2023 Tête de Linotte Rose d´Anjou Organic, AOP
Tête de Linotte- 92 pointMad & Monopolet
Sommerlige toner af fersken spiller førsteviolin.
99,95pr. flaskePå lager online
Gå til side
ud af 1
Om Tête de Linotte
Historien begyndte i 1872 i Saint Hilaire Saint Florent, nær Saumur. Vinhandleren og producenten Albert Bescombes opbyggede et sæt færdigheder og ekspertise, som viste sig at være unikke i vinens verden, og steg hurtigt til fremtrædende rolle i Loire-dalen, såvel som rundt om i verden. I årenes løb udvidede virksomheden sin tilstedeværelse i vinregionen gennem historiske partnerskaber, heraf nogle med vinproducenter, der havde været i regionen i generationer. I dag lever virksomheden videre med viden om den lokale historie i en historisk bygning med passionerede mænd og kvinder, der producerer vine fra de fineste appellationer i Loire.
Man fandt frem til navnet Tête de Linotte, da en gruppe af lokale vinbønder skabte en række økologiske vine og satte fokus på den lokale biodiversitet. Linotte er det franske navn for den melodiøse tornirisk, som er en finke i ordenen af spurvefugle. Den fredede fugl laver rede blandt vinstokkene og lever af insekter, der er skadelige for vinstokkene, og i dag installerer vinbønderne redekasser, insekthoteller, hække eller endda rækker af blomster mellem vinstokkene for at tilbyde et fristed og drage fordel af deres dyrenes kredsløb: en smuk udveksling mellem naturen og vinbønderne.
Vinene er fremstillet af økologiske druer.