ONLINE SPIRITUS LAGERSALG 🥃 Spar op til 55%!

Brand image

Den filippinske spøgelsesabe har lagt navn til en helt unik gin, der som ingen andre rammer smagsnoterne i det sydøstasiatiske køkken.

Tarsier Spirit

Pris
Alkohol
Anbefalede Glastyper
Vis:
af 2 produkter
Sorter efter:

Gå til side

ud af 1

Produkter pr. side
36
72
108
144

Om Tarsier Spirit

Tarsier Spirit er opkaldt efter den filippinske spøgelsesabe, en af ​​verdens mindste primater, der har hjemme i Filippinerne. Den er let at kende på sin lille størrelse og store øjne. Navnet er valgt, fordi der på samme måde er tale om small batch gin med stor smag og personlighed. De små dyr er desværre en truet dyreart især pga. kæledyrshandel. Tarsier Spirit øger bevidstheden om de små skabninger og deres situation, og donerer 10% af deres overskud til bevaringsprojekter i Sydøstasien.


Ideen til Tarsier Spirit kom efter en backpackertur rundt i Sydøstasien, hvor maden åbnede englændernes øjne for nye kulturer, seværdigheder, lyde og lugte – men især maden, som var levende, frisk og havde en utrolige balance mellem søde, syrlige, krydrede og umami-agtige indtryk. Ideen var derfor at skabe en gin, der hylder det sydøstasiatiske køkken. Det krævede tre år på at finpudse deres håndværk med et væld af sydøstasiatiske smagsvarianter.

Tilmelding til Sélection Vinklub

Bliv gratis medlem af vores vinklub og få 5% på langt størstedelen af vores produkter, både når du handler online og i butik - klik herunder.

Læs om vores kundeklub
Logo
H.J. Hansen Vin, Vestergade 97-101, 5000 Odense C, [email protected]