ONLINE ROSÉFESTIVAL ☀️ Spar op til 47% på rosévin!

Brand image

Guatemalanske Ron Zacapa er uden diskussion ét af verdens bedste romhuse. Ikke mindre end syv år i træk har huset officielt fået den flotte betegnelse ved den seriøse International Rum Festival. Huset har egentlig ikke mange år på bagen, men så dagens lys i 1976, 100 år efter grundlæggelsen af byen Zacapa, som ligger 112 kilometer fra Guatemala City i den østlige del af Guatemala.

Ron Zacapa

Pris
Alkohol
Anmeldelser
Undertype
Lagerstatus
Vis:
af 6 produkter
Sorter efter:

Gå til side

ud af 1

Produkter pr. side
36
72
108
144

Om Ron Zacapa

Der er nærmest ingen, der ikke kender den legendariske rom Zacapa. I modsætning til mange andre producenter som bruger molasse, bruger Ron Zacapa saften fra den første presning af sukkerrør. Det gør rommen mere rund og blød og er med til at sikre Zacapas karakteristiske smagsprofil. Den kan man dog også takke selve området i det sydlige Guatemala for. Den fede jord er rig på vulkanske mineraler og floder, som giver næring til alt liv. Begge dele er med til at sikre rommens dybde og aroma. Efter destillering bliver rommen sendt på lidt af en rejse fra lavlandet til "Huset over skyerne" i 2300 meters højde, hvor de køligere temperaturer og høj luftfugtighed gavner rommen. Den friske bjergluft modner rommen og bidrager til dens dybe aroma, dens fylde og komplekse smagsnoter.


Ron Zacapa på tilbud

Tilbud på Ron Zacapa er altid populære, og du kan spare 5% på tusindvis af varer som medlem af Sélection Vinklub - også Zacapa-rom. Det er gratis at melde sig ind, og du kan altid bare melde dig ud igen.


Hvor mange priser har Ron Zacapa vundet?

I årenes løb har Ron Zacapa vundet adskillige priser og udmærkelser fra forskellige spirituskonkurrencer. Det er dog svært at sætte et præcist på, da Ron Zacapa har vundet rigtig mange priser på tværs af flere kategorier og konkurrencer. Men Ron Zacapa er blevet kåret som "World's Best Rum" ved International Wine & Spirit Competition (IWSC) fire gange og har også vundet adskillige andre priser og anerkendelser fra IWSC, herunder "Best Premium Rum" og "Best Rum In The Americas". Ron Zacapa er også blevet anerkendt af World Rum Awards, San Francisco World Spirits Competition og andre prestigefyldte konkurrencer.


Hvad er solera?

Solera-processen er egentlig et blend, så den færdige rom inkluderer rom fra flere fadtyper og stilarter - nøje udvalgt af Master Blender Lorena Vásquez. Nogle fade er lavet på hvid, amerikansk egetræ og har indeholdt amerikansk whiskey, mens andre er lavet af europæisk egetræ, som tidligere har indeholdt cognac, sherry eller vine på Pedro Ximenez. Alle fadene er ristet i varierende grad - noget der spiller meget ind på den færdige rom. Det hele giver Lorena Vásquez mulighed for at sammensætte rom af høj kvalitet med stor kompleksitet.


Hvad betyder Zacapa?

Zacapa betyder "på græsfloden" på aztekernes gamle sprog, Nahuatl.


Vil du have endnu mere rom?

Rom kan man på det nærmeste ikke få for meget af. Tag et kig i det store udvalg af rom fra hele verden. Du finder rom i alle prisniveauer og til enhver smag.

Tilmelding til Sélection Vinklub

Bliv gratis medlem af vores vinklub og få 5% på langt størstedelen af vores produkter, både når du handler online og i butik - klik herunder.

Læs om vores kundeklub
Logo
H.J. Hansen Vin, Vestergade 97-101, 5000 Odense C, [email protected]