ONLINE ROSÉFEST ☀️ Spar op til 47%!

Brand image

Ron Piet er skabt af to unge tyske mænd med store visioner og en endnu større glæde for rom, Kasper og Martin. De to står også bag Knut Hansen Gin. Med Ron Piet kombinerer de to Hamborg og panamansk ekspertise.

Ron Piet

Pris
Alkohol
Vis:
af 3 produkter
Sorter efter:

Gå til side

ud af 1

Produkter pr. side
36
72
108
144

Om Ron Piet

Ron Piet var, hvis historien er sand, en trofast papegøje og følgesvend til berygtet pirat. Sammen blev de to, piraten og papegøjen, betragtet som 'Havets Skræk'. Efter et tragisk skibbrud var den eneste, der overlevede, Ron Piet. Fuglen klamrede sig til en enkelt tønde rom indgraveret 'Ron 10 Anos Panama', som skyllede op i Hamborg, hvor Ron Piet har hjemme i dag.


Ron Piet er baseret på sukkerrør fra San Miguelito i det sydlige Panama. De knuses først og presses til saft. Saftens koges så ned til sirup, indtil der er en mørk sirupsagtig masse tilbage, kaldet melasse. Melassen gæres og kemiske reaktioner omdanner sukkeret til alkohol. Det tager omkring to dage. Først derefter kan den såkaldte mæsk destilleres. Mæsken opvarmes i en kedel, og kondensatet opsamles. Uønskede fuselstoffer opsnappes af forløbene og smagsstoffer og alkohol danner kernen, den midterste del af destillationen, som forarbejdes videre. Destillatet fyldes på bourbonegetræsfade i flere år i det caribiske klima i Panama, hvor rommen bliver mere kompleks, harmonisk, rig på nuancer og får sine karakteristiske aromaer – ikke mindst bløde sødme fra vanilje. Efter den lange udviklingsproces tappes Ron Piet rom endelig i Hamborg i den karakteristiske 0,7l sekskantede flaske. 

Tilmelding til Sélection Vinklub

Bliv gratis medlem af vores vinklub og få 5% på langt størstedelen af vores produkter, både når du handler online og i butik - klik herunder.

Læs om vores kundeklub
Logo
H.J. Hansen Vin, Vestergade 97-101, 5000 Odense C, [email protected]