ROSÉFESTIVAL: Spar op til 47% på rosé 🍷 Kun til fredag!

Brand image

Fra cognacens vide verden til rommens med samme iver og store kærlighed til håndværket. Plantation Rum har vundet et utal af priser - og det er der en grund til.

Plantation Rum Distillery

Pris
Land
Alkohol
Undertype
Vis:
af 5 produkter
Sorter efter:

Gå til side

ud af 1

Produkter pr. side
36
72
108
144

Om Plantation Rum

I 1989 opdagede Alexander Gabriel Maison Ferrand, et af de ældste spiritushuse i Cognac-regionen. Husets omdømme var indiskutabelt, men salget haltede. Ikke desto mindre var Gabriel forelsket og dykkede ned håndværket i Cognac-produktionen. I 1990'erne finkæmmede Gabriel Caribien i jagt på de bedste rom i regionen. Det blev til Plantation Rum Distillery med et udvalg af rom fra de bedste terroirer i troperne. Femten år med dedikeret romfremstilling senere, i 2012, blev Gabriel tildelt titlen som Årets Master Rum Blender ved Golden Rum Barrel Awards og blev kåret til Distiller Of The Year af The American Distilling Institute. I dag bruger Gabriel flere måneder om året i Caribien på at finde de bedste romfade, han kan, i givende partnerskaber med passionerede lokale producenter.

Tilmelding til Sélection Vinklub

Bliv gratis medlem af vores vinklub og få 5% på langt størstedelen af vores produkter, både når du handler online og i butik - klik herunder.

Læs om vores kundeklub
Logo
H.J. Hansen Vin, Vestergade 97-101, 5000 Odense C, [email protected]