ONLINE ROSÉFEST ☀️ Spar op til 47%!

Ideen til Phenomenal Spirits blev tænkt af iværksætter Karthik Sudhir; en mission om at skabe fænomenale øjeblikke for fænomenale mennesker gennem fænomenal spiritus. Deraf navnet Phenomenal Spirits. Ultra-premium spiritus af usædvanlig høj kvalitet. Simpelt at tænke, men svært at udføre.

Phenomenal Spirits

Pris
Type
Alkohol
Anbefalede Glastyper
Glastype
Anmeldelser
Undertype
Vis:
af 6 produkter
Sorter efter:

Gå til side

ud af 1

Produkter pr. side
36
72
108
144

Om Phenomenal Spirits

Phenomenal Spirits blev grundlagt i 2017 af Karthik Sudhir og Matt Witzig. Sammen har de rejst verden rundt på jagt efter de bedste sukkerør, korn og terroir til rom og whisky i verdensklasse. Allerede nu har de to vunder talrige priser - og der vil sandsynligvis komme mange flere i fremtiden. Holdet består af fænomenale destillatører og mesterblendere med netop det mål.


Izalco Rum er navnet på amerikanernes signatur-rom, som har vundet flere priser og på sin vis er et eksempel på, hvad der kommer ud af at rejse så vidt og bredt, som de to har gjort. Den er nemlig en blanding af nogle af Mellemamerikas fineste rom, og er en rom, der vil pryde hver en bar fra Thy til Mellemamerika.

Tilmelding til Sélection Vinklub

Bliv gratis medlem af vores vinklub og få 5% på langt størstedelen af vores produkter, både når du handler online og i butik - klik herunder.

Læs om vores kundeklub
Logo
H.J. Hansen Vin, Vestergade 97-101, 5000 Odense C, [email protected]