SOMMERENS VINFEST 🍷 SPAR OP TIL 55%!

Brand image

"Den med hesten", spørger mange efter. "Den med hesten" refererer til Percheron, som både er navnet på vinhuset og på den tunge arbejdshest, det er opkaldt efter.

Percheron

Pris
Serveringsforslag
Område
Type
Alkohol
Glastype
Druesammensætning
Vis:
af 3 produkter
Sorter efter:

Gå til side

ud af 1

Produkter pr. side
36
72
108
144

Om Percheron

Percheron har fået sit navn fra den store, tunge arbejdshest og oplever faktisk i dag en lille renæssance i Sydafrika – den vejer meget mindre end en traktor og er derfor mindre skadelig i marken. Percheron er født ud af Winemaker Marinda Kruger-van Ecks kærlighed til gamle druevarianter, fordi de sikrer de bedste druer. 


Eksklusive, traditionelle vine fra Sydafrika

Druerne bliver plukket fra mere end 80 år gamle vinstokke, og der bruges kun traditionelle produktionsteknikker. Den anerkendte engelske vinjournalist Jancis Robertson har listet Percheron blandt sine ”best value wines” og tilføjer, at vinen leverer langt mere, end hvad man kan forvente af prisen. Det skaber efterspørgsel, og derfor bliver vi kun tildelt Percheron i begrænsede mængder.


Percheron på tilbud

Du sparer 5% på tusindvis af vine, hvis du køber som medlem af Sélection Vinklub - også Percheron. Det er gratis, og du kan altid melde dig ud igen.

Tilmelding til Sélection Vinklub

Bliv gratis medlem af vores vinklub og få 5% på langt størstedelen af vores produkter, både når du handler online og i butik - klik herunder.

Læs om vores kundeklub
Logo
H.J. Hansen Vin, Vestergade 97-101, 5000 Odense C, [email protected]