Brand image

Dansk kvalitet

Norliq producerer likører på dansk jord og gør det på de gode danske råvarer såsom hyldebær, kirsebær, rabarber og sågar grønne, umodne valnødder. Alle ingredienserne er dyrket i Danmark, som gør Norliq’s spiritus til ægte dansk håndværk, når det er bedst. Her får du de klassiske danske smage blandet med ren kvalitetsalkohol og sukkerlage for en udsøgt smagsoplevelse der passer til desserten, ostebordet, kaffen eller i cocktails.

Norliq

Pris
0
Varegruppe
0
Land
0
Dyrkningsmetode
0
Type
0
Alkohol
0
Flaskestørrelse
0
Proptype
0
Lagerstatus
1
Nulstil alle filtre
Vis:
af 2 produkter
Sorter efter:

Gå til side

ud af 1

Produkter pr. side
36
72
108
144

Det startede med ung fascination for alkohol i 90’erne…

René Christensen er hjernen bag Norliq og brugte 90’erne på at udvikle sin første likør på hyldebær, den gode Sureau. Det blev en succes, og han har derfor siden udviklet likører på kirsebær, rabarber og grønne valnødder. Det har været en succes, fordi han lagrer den udsøgte kvalitetssaft med ren kvalitetsalkohol og sukkerlage, der efter måneder giver et smagfuldt produkt, der kan nydes ”on the rocks”.


Likør på friske danske råvarer

Norliq Sureau er deres hyldebærlikør, der gæres og blandes med alkohol for en fløjlsblød, rund, delikat og portvinsagtig smagsoplevelse, der desuden passer godt til osten, jagten og ture i det fri.