- OUTLET
- Rødvin
- Hvidvin
- Rosévin
- Andre vintyper
- Bobler
- Rundt om bobler
- Mousserende
- Champagne
- Producenter
- Populære
- Spiritus
- Rundt om spiritus
- Spiritus hovedtyper
- Spiritus undertyper
- Populære
- Fine Wine & Spirits
- Rundt om En Primeur / Fine Wine
- Fine Wine leverandører
- Områder & underområder
- Spiritus hovedtyper
- Spiritusleverandører
- Glas & tilbehør
- Tilbud
- Producenter
- Inspiration
UDSALG 🍷 Op til 68% rabat!
Mionetto
- På lager online
Vælg favoritliste
Mionetto Aperitivo Alcohol Free, 50 cl, Mionetto
MionettoÆgte italiensk aperitivo - bare uden alkohol.
129,95pr. flaskePå lager online- Vegansk
Vælg favoritliste
Mionetto Alcohol Free Sparkling, Mionetto
MionettoDen autentiske smag af prosecco - helt uden alkohol.
79,95pr. flaskefør:99,95
Spar i alt v/1 flaske 20,00På lager online - Vegansk
Vælg favoritliste
Mionetto Prosecco Brut, DOC
Mionetto- 90 pointWine Spectator
Flot og velstruktureret Prosecco, der vækker minder om Golden Delicious-æbler.
99,95pr. flaskePå lager online - NyhedVegansk
Vælg favoritliste
Mionetto Prosecco Brut, DOC, 150 cl
Mionetto- 90 pointWine Spectator
Flot og velstruktureret prosecco i magnumflaske.
229,95pr. flaskePå lager online
Gå til side
ud af 1
Om Mionetto
Mionettos kalder stolt deres egen DNA for en integration af arv, førsteklasses kvalitet, smag og stil, hvor alt samles som en enkelt, unik følelse. En oplevelse, de kalder "Design del Gusto".
Historien om Mionetto går helt tilbage til 1887, hvor Francesco Mionetto grundlagde vingården i Valdobbiadene i hjertet af Prosecco-området, lige nord for Venedig. Hans kærlighed og passion for regionen, og ikke mindst dens vine, er stadig den dag i dag en grundlæggende værdi for for Mionetto. Mionetto er siden blevet et flagskib for området og et lysende eksempel på Prosecco-produktion på den internationale scene.
I 1982 skiftede Mionetto til Charmat-metoden, som giver mulighed for bedre bevarelse af smag og aroma i den enkelte flaske prosecco. Efter en indledende blød presning og den temperaturkontrollerede første gæring, der finder sted hos udvalgte producenter ved hjælp af Charmat-metoden, foregår den anden gæring i autoklaver i stedet for individuelle flasker. Denne ekstra temperaturkontrollerede gæring anbefales til prosecco for at hjælpe med at bevare friskheden og aromaen i aftapningsfasen.
Vinmagerens opgave er ikke kun at producere mousserende vin af høj kvalitet, men at opretholde relationerne til lokale landmænd, der leverer druerne. Mionetto har derfor gode relationer med vingårdsejere, der går generationer tilbage.