STORT januarudsalg 🍷 kæmpe besparelser på god vin - se her!

Brand image

Du kender måske Mikkeller som et fremragende, dansk bryggeri. Men det er ikke kun det. Det er også flere forskellige typer spiritus.

Mikkeller

Pris
Type
Alkohol
Flaskestørrelse
Undertype
Vis:
af 5 produkter
Sorter efter:

Gå til side

ud af 1

Produkter pr. side
36
72
108
144

Om Mikkeller

Mikkeller er ikke kun ét af de mest nyskabende bryggerier i Danmark med egne bare flere steder i Danmark såvel som i resten af verden og en international ølfestival. Herfra kommer også en række forskellige spiritus, som alle har sjæl og karakter.

 1. Hvornår er Mikkeller fra?

  Mikkeller begyndte med Mikkel Borg Bjergsø, som i 2003 var matematik- og fysiklærer. Han begyndte at eksperimentere med humle, malt og gær hjemme i sit lille københavnske køkken. I dag eksporterer Mikkeller øl til 50 lande og driver lige så mange barer og restauranter. Bjergsøs opfindsomhed og konstante udvikling af Mikkeller har givet ham international anerkendelse som en af de mest innovative og banebrydende bryggere og iværksættere i verden.

 2. Hvorfor hedder det Mikkeller?

  Mikkeller er en sammenskrivning af Mikkel Borg Bjergsø og Kristian Keller, som grundlagde Mikkeller. I dag ejer Mikkel Borg Bjergsø Mikkeller.

 3. Hvor mange barer har Mikkeller?

  Mikkeller har barer København, Gudhjem, Tallinn, Malmø, Tokyo, Tisvildeleje, Stockholm, Amsterdam, San Francisco, Singapore, London, Shanghai, Helsinki, Aarsdale, Paris, Oslo, San Diego, Aarhus, Berlin, Tórshavn, Taipei, Barcelona, Seoul og Bangkok.

 4. Hvad er Mikkeller Spirits?

  Mikkeller Spirits er en gren afselve bryggeriet Mikkeller. Mikkeller Spirits fik en forrygende start på tilværelsen, og vandt bl.a. dobbelt guld ved World Spirits Competition i San Fransisco i 2014.