Brand image

Torres er uden tvivl en af verdens mest kendte og efterspurgte vinproducenter. Gennem generationer har man målrettet arbejdet på at skabe den ultimative balance mellem effektivitet og kvalitet. Alt ses efter i sømmene. Fejl accepteres ikke i noget som helst led. Legenden Miguel Torres bor stadig op og ned ad den catalanske vingård. Viser sig hver dag og følger til mindste detalje med i den verdensomspændende virksomhed!

Miguel Torres

Vis:
af 0 produkter
Sorter efter:

  Fantastisk vin fra Spanien


  Torres producerer i dag omkring 5 mio. 12 stks. kasser. Om året! Men stadig med ydmyg respekt for den almindelige forbruger, der vil have vine, man kan drikke her og nu, og som vil være sikker på, at man får fuld valuta for pengene – uanset prisniveauet! Og det er dette knivskarpe fokus, der har opbygget og fortsat udvider Torres’ succesrige imperium.


  Husets oprindelige gennembrud kom ved Paris-smagningen i 1979, hvor Miguel Torres i en blindsmagning satte Gran Coronas Black Label (i dag Mas la Plana) op mod Château Latour 1970. Og vandt.


  Hvad mange IKKE ved, er, at Torres allerede lang tid før det internationale gennembrud havde indført en stram bæredygtig politik. Gennem sit meget seriøse og trendskabende ”Torres & Earth”-koncept fokuserer man på f.eks. vedvarende energi og miljøforskningsprojekter, og siden 2008 har Torres arbejdet målrettet mod en økologisk produktion – med høsten 2010 har huset i alt 500 ha certificerede vinmarker. Alle Torres’ marker dyrkes dog efter Sustainable Winegrowing metoden. Størst mulige miljøhensyn tages, og brakmarker udlægges til kompensation for opdyrkede areal. 


  Læs mere om de enkelte vine fra Miguel Torres ved at klikke på de enkelte produkter

  Tilmelding til Sélection Vinklub

  Bliv gratis medlem af vores vinklub og spar altid 5% hver gang du handler online eller i butik - klik herunder.

  Læs om vores kundeklub
  Logo
  H.J. Hansen Vin, Vestergade 97-101, 5000 Odense C, [email protected]