ONLINE ROSÉFEST ☀️ Spar op til 47%!

Brand image

MGM Mondo del Vino blev grundlagt i 1991 af Alfeo Martini, Roger M. Gabb og Christoph Mack. Deraf navnet MGM, som repræsenterer efternavnet på de tre investorer. Siden 1991 er det gået stærkt, og MGM Mondo del Vino har formået at investere i teknik og professionalisme med så stor succes, at kun få andre italienske vinproducenter har kunnet følge med - vinfirmaet hører blandt de 15 største producenter i Italien med over 25 millioner flasker i produktion hvert år.

MGM Mondo del Vino

Pris
Serveringsforslag
Område
Underområde
Dyrkningsmetode
Type
Årgang
Alkohol
Proptype
Anbefalede Glastyper
Glastype
Druesammensætning
Anmeldelser
Undertype
Populære
Lagerstatus
Vis:
af 19 produkter
Sorter efter:

Gå til side

ud af 1

Produkter pr. side
36
72
108
144

Om MGM Mondo del Vino

Topmoderne italiensk vin. MGM Mondo del Vino har en ultramoderne vingård fyldt med "state-of-the-art" udstyr, placeret på en stejl bjergskråning midt i landsbyen Priocca, tæt på Asti i Piemonte. Tyngdekraften transporterer vinen, og de forskellige etaper af produktionen glider stille og roligt mod foden af bjerget, hvor lagerfaciliteterne er placeret - i øvrigt et topmoderne, fuldautomatisk lager. Selve vineriet er delvist omlagt til "grønt", og der arbejdes målrettet med miljøbeviste dyrknings- og produktionsmetoder. MGM har nogle af Italiens bedste ønologer ansat, så som Gaetane Carron og Scipione Giuliani. Dog arbejder det faste team også sammen med et team af ”flying winemakers” til hver ny høst for at få inspiration og input. MGM Mondo del Vino arbejder over hele Italien, men har som sit speciale Piemonte, Emilia Romagna og Veneto i nord og det meste af Syditalien. 

Tilmelding til Sélection Vinklub

Bliv gratis medlem af vores vinklub og få 5% på langt størstedelen af vores produkter, både når du handler online og i butik - klik herunder.

Læs om vores kundeklub
Logo
H.J. Hansen Vin, Vestergade 97-101, 5000 Odense C, [email protected]