SOMMERENS VINFEST 🍷 SPAR OP TIL 55%!

Brand image

Martini er i dag et verdenskendt brand. Verdens mest populære vermouth, men også en lang historie om botanik, noget af verdens bedste vin og modet til at blande de to.

Martini & Rossi

Pris
Land
Anbefalede Glastyper
Anmeldelser
Undertype
Vis:
af 2 produkter
Sorter efter:

Gå til side

ud af 1

Produkter pr. side
36
72
108
144

Om Martini

Kunsten at blande hos MARTINI er en færdighed, hvor italienerne kun har tillid til nogle få udvalgte. Færdigheder, som bliver videregivet fra masterblender til masterblender gennem otte generationer. I dag er det Giuseppe 'Beppe' Musso, der er masterblender, og Ivano Tonutti, der er Master Herbalist, som fortsætter arven fra den originale masterblender, Luigi Rossi. De blev en del af Martini i 1994. Beppe udvælger vinene og guider blandingsprocessen sammen med Ivano, som prøver mere end 500 botaniske produkter på et år for at sikre, at kun ingredienser af højeste kvalitet bliver brugt. Det er kun Beppe og Ivano, som kender de hemmelige opskrifter, der bliver nøje bevogtet under lås og slå.

  1. Hvornår stammer Martini fra?

    Martini & Rossi blev skabt i 1863, da Alessandro Martini og Luigi Rossi overtog National Wine & Spirits Distillery i en lille landsby nær Torino. De slog Martinis entreprenørånd og Rossis kreative geni sammen. Siden har Martini bredt sig til hele verden, men med en fast forankring i Piemonte-regionen.

Tilmelding til Sélection Vinklub

Bliv gratis medlem af vores vinklub og få 5% på langt størstedelen af vores produkter, både når du handler online og i butik - klik herunder.

Læs om vores kundeklub
Logo
H.J. Hansen Vin, Vestergade 97-101, 5000 Odense C, [email protected]