ONLINE ROSÉFESTIVAL ☀️ Spar op til 47% på rosévin!

Der åbner stadig nye destillerier i Skotland, som laver eksemplarisk god whisky. Lochlea Distillery er bare ét eksempel, som endda høster deres egen byg og henter vand fra undergrunden under destilleriet.

Lochlea Distillery

Vis:
af 3 produkter
Sorter efter:

Gå til side

ud af 1

Produkter pr. side
36
72
108
144

Om Lochlea Distillery

Lochlea er et uafhængigt ejet destilleri, som stille og roligt har produceret, lagret og modnet spiritus i løbet af de senere år og tålmodigt ventet på at dele frugterne af arbejdet med verden. Den familiedrevne gård dyrker og høster deres egen byg, og vandet hæves fra grundvandsreservoir i kalksten dybt under gården. Ved at bruge deres egen byg og vand, har skotterne fuld kontrol over de ingredienser, der indgår i deres whisky. Det giver naturligvis et højere niveau af kvalitetskontrol og skaber en smagsprofil, der er unik for Lochlea.


Lochlea ledes af den tidligere Distillery Manager for Laphroaig John Campbell, så ekspertisen er så afgjort på plads. Han bidrager med et univers af viden fra 27 år i branchen og en brændende ambition om at hjælpe Lochlea med at opfylde sit store potentiale. Resultatet skal ikke være whisky, som gemmes i skabet, men whisky, som drikkes. Nu. Om det så er omkring lejrbålet eller i cocktails eller bare fordi, du lige har lyst.

Tilmelding til Sélection Vinklub

Bliv gratis medlem af vores vinklub og få 5% på langt størstedelen af vores produkter, både når du handler online og i butik - klik herunder.

Læs om vores kundeklub
Logo
H.J. Hansen Vin, Vestergade 97-101, 5000 Odense C, [email protected]