ONLINE SPIRITUS LAGERSALG 🥃 Spar op til 55%!

Brand image

Limerick Lane

Pris
Anmeldelser
Vis:
af 1 produkter
Sorter efter:

Gå til side

ud af 1

Produkter pr. side
36
72
108
144

Om Limerick Lane Cellars

Spørg næsten enhver kender fra den californiske vinhandel, hvilke uafhængige amerikanske Zinfandel-producenter er de bedste. Limerick Lane Cellars vil med stor sandsynlighed være på listen. Limerick Lane er en 53 hektar stor ejendom beliggende i det nordøstlige hjørne af Sonoma Countys Russian River Valley. I en appellation, der er kendt for Pinot Noir og Chardonnay, dyrker og producerer verdensklassevine af Zinfandel og i Rhone-stil. Ejendommen ligger på et præcist punkt i Sonoma County, hvor jord, vand, sten, solskin, vind og tåge mødes og skaber perfekte forhold. Uden bare en enkelt af ​​disse individuelle faktorer, ville vinene ikke eksistere.


Hos Limerick Lane tror de på magi, held, drømme, skæbne og hårdt arbejde. De tror på den perfekte balance mellem familie, jord, sten, tåge, kærlighed, risiko og solskin. Alle disse egenskaber, og en lille smule tro og held, giver dem mulighed for at dyrke og producere vine af højeste kaliber. Vine, der er udtryk for den enkelte årgang og de mennesker, der har skabt dem.

Tilmelding til Sélection Vinklub

Bliv gratis medlem af vores vinklub og få 5% på langt størstedelen af vores produkter, både når du handler online og i butik - klik herunder.

Læs om vores kundeklub
Logo
H.J. Hansen Vin, Vestergade 97-101, 5000 Odense C, [email protected]