Bemærk! Tour de France i Danmark kan forsinke leveringstiden på dine varer, bestil derfor dine varer hurtigst muligt

Norditalienske Jermann har en lang historie indenfor vinproduktion i familien. En historie, der går helt tilbage til 1800-tallet og er rundet af vinproduktion i Østrig, Slovenien - og altså Italien.

Jermann

Pris
0
Serveringsforslag
0
Type
0
Årgang
0
Alkohol
0
Proptype
0
Druesammensætning
0
Anmeldelser
0
Lagerstatus
0
Nulstil alle filtre
Vis:
af 14 produkter
Sorter efter:

Gå til side

ud af 1

Produkter pr. side
36
72
108
144

Om Jermann

Vi skal tilbage til 1881 for at finde begyndelsen til det, der der skulle blive til Jermann. Det var nemlig det år, hvor Anton Jermann ankom til Farra d'Isonzo fra den østrigske vinregion Burgenland, som faktisk ikke ligger langt fra hans nye, norditalienske hjemstavn. Han forlod også sine vinmarker i Slovenien, men tog vindyrkningen op i Italien. Angelo Jermann fortsatte til han var over 90 med at dyrke vin og gjorde Jermann til en succesrig vingård. Fra 1971 til 1973 løftede Silvio Jermann, søn af Angelo, og uddannet ønolog, Jermann efter et forsknings-sabbatår i udlandet og skaber vinen Vintage Tunina. En vin, der hurtigt vandt kultstatus og løftede Jermanns ry yderligere.


Området

Isonzo-vinområdet er en slette syd for Collio ved grænsen til Slovenien. Det krydses af Isonzo-floden, der gav vinområdet sit navn. Området er delt i to af floden: På venstre side af floden består jorden af rødt grus og ler. På højre side er jorden meget kalkholdig takket være ​​hvidt grus. De fineste vinmarker er generelt placeret i Isonzos nordøstlige del, tæt på Cormons og Farra d'Isonzo. Temperaturer og vejrforhold er ideelle takket være havets temperaturregulerende virkning og beskyttelsen fra bjergene, der omslutter sletten og beskytter vinmarkerne mod de kolde nordenvinde. I 2007 kom vingården Ruttars også til. I dag omfatter Jermann 170 hektar førsteklasses vinmarker.


Biodiversitet

Hos Jermann gør man en dyd ud af at tage sig af miljøet og den lokale biodiversitet. Ikke mindst fordi, at det kan være med til at løfte vinenes kvalitetsniveau. Det betyder, at der udelukkende bruges økologiske materialer og ikke kemisk ukrudtsbekæmpelse.