SOMMERENS VINFEST 🍷 SPAR OP TIL 55%!

Jackson-Triggs

Pris
Type
Årgang
Alkohol
Flaskestørrelse
Anbefalede Glastyper
Druesammensætning
Anmeldelser
Vis:
af 4 produkter
Sorter efter:

Gå til side

ud af 1

Produkter pr. side
36
72
108
144

Om Jackson-Triggs Winery

Jackson Triggs Winery er en af ​​Canadas mest prisbelønnede vingårde. Med et klima, der er befordrende for dyrkning af druer af høj kvalitet, har vinene på Jackson-Triggs Winery en særegen smag og individuel karakter. En blanding af varmt og køligt vejr i Niagara-on-the-Lake har, sammen med effektive vinfremstillingsteknikker, resulteret i, at man kan producere vine i verdensklasse på vingården. Beviset er de mange internationale priser, som vingården har vundet.

 

Allan Jackson og Don Triggs grundlagde vingården i 1993. Siden da er den blevet en af ​​de mest anerkendte vingårde i Niagara, og man dyrker tre store druesorter, nemlig Chardonnay, Pinot Noir og Riesling på den 11,5 hektar store ejendom. Man samarbejder dog også med andre producenter i Niagara for at dyrke andre druesorter som Cabernet Franc, Cabernet Sauvignon, Merlot, Sauvignon Blanc og Gewürztraminer

Tilmelding til Sélection Vinklub

Bliv gratis medlem af vores vinklub og få 5% på langt størstedelen af vores produkter, både når du handler online og i butik - klik herunder.

Læs om vores kundeklub
Logo
H.J. Hansen Vin, Vestergade 97-101, 5000 Odense C, [email protected]