ONLINE ROSÉFEST ☀️ Spar op til 47%!

Brand image

Tæt på polarcirklen på øen Orkney ligger Highland Park, som i vikingernes ånd laver prisvindende whisky whisky med helt traditionelle produktionsmetoder.

Highland Park Distillery

Pris
Alkohol
Undertype
Vis:
af 2 produkter
Sorter efter:

Gå til side

ud af 1

Produkter pr. side
36
72
108
144

Om Highland Park

Orkney er en del af Skotland, men øerne hørte oprindeligt under vikingernes vidtrækkende herredømme. Hos Highland Park hylder man da også vikingeforfædrenes ånd – deres stolthed, integritet og selvstændighed. Og den prisvindende whisky destilleres stadig ud fra nøjagtigt samme principper, som Highland Parks stifter (og vikingeefterkommer) Magnus Eunson introducerede i 1798. Destilleriets fantastiske whiskyer er formet af øernes vilde klima, det brusende hav og vikingernes arv. Det er muligvis 1000 år siden, at de boede på øerne, som var under norske og danske vikingekonger, men deres arv er stadig levende. I hovedbyen Kirkwall, tæt på Polarcirklen, har Highland Park destilleret whisky siden 1798.


Magnus Eunson var en berygtet smugler, som etablerede et ulovligt whiskyproduktionssted, hvor det nuværende destilleri ligger. I årenes løb gik destilleriet over til lovlig drift og har siden fået et fantastisk ry for sine exceptionelle whiskyer.


Highland Park er bl.a. kendt for destilleriets dedikation til traditionelle produktionsmetoder. Destilleriet bruger bl.a. traditionel gulvmaltning, hvor man malter egen byg ved at bruge lokalt tørv til tørringsprocessen. Det er bl.a. denne traditionelle metode, som bidrager til Highland Parks karakter og smagsprofil.


Highland Park rummer typisk en kombination af røgfyldte og blomsteragtige noter med en subtil sødme og strejf af indflydelse fra havet. Det afspejler bl.a. destilleriets kystnære beliggenhed.

Tilmelding til Sélection Vinklub

Bliv gratis medlem af vores vinklub og få 5% på langt størstedelen af vores produkter, både når du handler online og i butik - klik herunder.

Læs om vores kundeklub
Logo
H.J. Hansen Vin, Vestergade 97-101, 5000 Odense C, [email protected]