SOMMERENS VINFEST 🍷 SPAR OP TIL 55%!

Brand image

De fleste af os kender nok Hendrick's Gin. Det er der en grund til. Det er svært at løbe fra kvaliteten af det verdenskendte gin-brand.

Hendrick's Gin

Pris
Anbefalede Glastyper
Vis:
af 1 produkter
Sorter efter:

Gå til side

ud af 1

Produkter pr. side
36
72
108
144

Hendrick's Gin

Hendrick's er uden tvivl en af verdens bedst kendte premium gins, lavet med en række usædvanlige twists. Hendrick's laver deres gin med en distinkt blanding af elleve botanicals og signaturinfusioner af agurk og rosenblade, hvilket skaber deres forfriskende gin med en dejlig unik aroma, de fleste af os nok har smagt op til flere gange. Produktionen har hjemme i Skotland, og i 2018 blev Hendrick's Master Distiller, Lesley Gracie, tildelt titlen som 'Gin Distiller Of The Year' af World Gin Awards som en anerkendelse af hendes arbejde. Det ser ikke så lidt i en verden af fantastisk gin fra nær og fjern.


Hendrick's Gin bliver lavet i små partier efter en ret ineffektiv proces, der involverer ikke én, men to typer destillationsapparater. Selvom de begge bliver lavet med præcis de samme 11 botanicals, har de to separate partier af gin fra hver destillationsapparat helt forskellige smagsprofiler. Det ene skaber kraftigt aromatiske smagsnoter såsom enebær, citrus og de mere jordagtige elementer som angelikarod og irisrod. På grund af sin konstruktion fanger det andet destillationsapparatet de mere subtile, blomsteragtige, duftende botanicals.

Tilmelding til Sélection Vinklub

Bliv gratis medlem af vores vinklub og få 5% på langt størstedelen af vores produkter, både når du handler online og i butik - klik herunder.

Læs om vores kundeklub
Logo
H.J. Hansen Vin, Vestergade 97-101, 5000 Odense C, [email protected]