ONLINE SPIRITUS LAGERSALG 🥃 Spar op til 55%!

Brand image

Velkommen til Heaven Hill Distillery - fremragende, amerikansk whiskey og rye lavet på den gode, gamle, lidt old-school måde, vi holder så meget af.

Heaven Hill Distillery

Gå til side

ud af 1

Produkter pr. side
36
72
108
144

Om Heaven Hill Distillery

Heaven Hill Distillery er et af de ældste og mest respekterede destillerier i hele USA. Med over 85 års erfaring er den familieejede- og drevne virksomhed blevet en førende producent af bourbon, rye og anden spiritus.


Heaven Hill Distillery har hjemme i Bardstown i Kentucky. Destilleriets fine dråber fremstilles med traditionelle metoder, hvilket resulterer i spiritus, der er rig på smag og karakter. Heaven Hill Distillerys portefølje omfatter nogle af de mest ikoniske brands i branchen.


Heaven Hill Distillery er også forpligtet til bæredygtighed og miljøforvaltning. Virksomheden har implementeret adskillige initiativer for at reducere sit CO2-fodaftryk og spare ressourcer, herunder brugen af ​​vedvarende energikilder og vandbesparende indsats. Samlet set er Heaven Hill Distillery en ægte amerikansk succeshistorie med en rig historie og en forpligtelse til kvalitet.

Tilmelding til Sélection Vinklub

Bliv gratis medlem af vores vinklub og få 5% på langt størstedelen af vores produkter, både når du handler online og i butik - klik herunder.

Læs om vores kundeklub
Logo
H.J. Hansen Vin, Vestergade 97-101, 5000 Odense C, [email protected]