ROSÉFESTIVAL: Spar op til 47% på rosé 🍷 Kun til fredag!

Brand image

Tilbage i 1806 rejste den unge englænder James Gosling over Atlanterhavet fuld af drømme om et liv i Amerika. Efter 91 dage frygtelige dage på havet, gik han dog i land i havnen St. George’s på Bermuda og kom aldrig længere.

Gosling Brothers

Vis:
af 1 produkter
Sorter efter:

Gå til side

ud af 1

Produkter pr. side
36
72
108
144

Om Gosling Brothers

Gosling Brothers hører hjemme på Bermuda og blander, distribuerer og importerer rom på den skønne tropeø. Navnet Gosling Brothers rækker helt tilbage til 1806, hvor James Gosling rejste fra England og egentlig ville have været til Amerika. Det kom han aldrig, for da det gode skib Mercury anløb havnen på Bermuda, slog han sig ned og åbnede en butik i december måned samme år.


Til at begynde med distribuerede Gosling Brothers kun i tønder eller til kunder, der havde egne flasker med. Faktisk fungerede handlen på den måde helt indtil Første Verdenskrig. Efterhånden blev rommen dog så populær, at den blev aftappet på champagneflasker og forseglet med sort voks. Deraf navnet Black Seal Rum.

Tilmelding til Sélection Vinklub

Bliv gratis medlem af vores vinklub og få 5% på langt størstedelen af vores produkter, både når du handler online og i butik - klik herunder.

Læs om vores kundeklub
Logo
H.J. Hansen Vin, Vestergade 97-101, 5000 Odense C, [email protected]