ONLINE LAGERSALG 🍷 Spar op til 57%!

Brand image

Italienske Frangelico er kendetegnet ved dens udtalte hasselnøddesmag. Varm og beroligende med indtryk af ristede hasselnødder og et strejf af sødme.

Frangelico

Pris
Serveringsforslag
Undertype
Vis:
af 1 produkter
Sorter efter:

Gå til side

ud af 1

Produkter pr. side
36
72
108
144

Om Frangelico

Frangelico er en klassisk italiensk likør lavet af bl.a. hasselnødder, kakaobønner, vanilje og en række forskellige urter og krydderier. Det giver en herlig sødmefuld, nøddeagtig smag med strejf af chokolade og vanilje. Likøren er lavet af Tonda Gentile hasselnødder, som bliver ristet og derefter infunderet i alkohol sammen med de øvrige ingredienser. Den resulterende blanding blandes derefter med sukker og vand for at skabe den færdige likør. 


Frangelico er ikke mindst kendt for sin karakteristiske flaske, der er formet som en munk iført et rebbælte. Navnet "Frangelico" regner man med er en reference til en eremitmunk ved navn Fra Angelico. Du kan drikke likøren som den er, afkølet eller over is. Den er dog også en populær ingrediens i cocktails og kan bruges til at tilføje smag til desserter og kaffedrikke.

Tilmelding til Sélection Vinklub

Bliv gratis medlem af vores vinklub og få 5% på langt størstedelen af vores produkter, både når du handler online og i butik - klik herunder.

Læs om vores kundeklub
Logo
H.J. Hansen Vin, Vestergade 97-101, 5000 Odense C, [email protected]