STORT ONLINE LAGERSALG 🍷 Spar op til 57%!

Brand image

Fra den ældste planteskole i USA til én af Californiens bedste vinhuse omgiver af stor skønhed, Redwood-træer og Sonoma Coast. Walt og Joan Flowers opnået meget sammen - og nu kan du smage de elegante vine.

Flowers

Pris
Serveringsforslag
Underområde
Type
Årgang
Alkohol
Druesammensætning
Anmeldelser
Lagerstatus
Vis:
af 8 produkter
Sorter efter:

Gå til side

ud af 1

Produkter pr. side
36
72
108
144

Om Flowers Vineyards & Winery

I 1990 valgte Walt og Joan Flowers at starte eget vineri i Californien. Beslutningen havde været længe undervejs, og ægteparret havde rejst såvel Napa Valley som Sonoma Coast tyndt, før de slutteligt valgte 130 ha jord i den nordlige del af Sonoma Coast. 13 ha blev tilplantet med Pinot Noir og Chardonnay - druesorter, der nærmest synes ideelle til det kølige mikroklima i 340 - 420 meters højde. Vinhuset ligger uden for den maleriske by Healdsburg, blandt de smukke og tårnhøje Redwood-træer på Westside Road. Før deres indtog i vinens vidunderlige verden ejede Walt og Joan Flowers Moon Nursery i Pennsylvania - den ældste planteskole i USA. Den blev grundlagt helt tilbage i 1767 – og havde siden 1971 været ejet af Flowers-parret.


I 1997 satsede Flowers Vineyards & Winery yderligere, da de valgte at bygge et nyt stort vineri, hvor al vinen skulle transporteres rundt via tyngdekraft og ikke som normalt via pumper. Umiddelbart efter at vineriet var færdigbygget, kontaktede en deres naboer dem for at høre, om de også kunne være interesserede at købe hans 132 ha jord, der lå i umiddelbar forlængelse af deres nuværende 130 ha vinmarker og havde den fordel, at der var to højdedrag i henholdsvis 420 og 570 meters højde. Selv om det på ingen måder var en planlagt investering, var fristelsen ganske enkelt for stor, så Flowers Vineyards & Winery tæller derfor i dag ikke mindre end 162 ha, hvoraf de 32 er udlagt til vinmarker. Ud over Flowers' Sonoma Coast Pinot Noir, som er husets signaturvin, laves der også forskellige prestigecuvéer, heraf flere som enkeltmarksvine.


Inden for det meget større Sonoma Coast American Viticultural Area (AVA) ligger det meget mindre Fort Ross-Seaview AVA. Der er kun 27 vinmarker i appellationen, hver med sin egen særlige karakter. Det lille områder er i den grad karakteriseret ved dets nærhed til havet og de høje højder - Flowers' vinmarker ligger f.eks. mellem 450-550 meter over havets overflade. Respekt for jorden er en tilgang, der altid har været central for Flowers' filosofi. Parret har praktiseret økologisk vindyrkning i de seneste 15 år, selvom de først blev officielt certificeret i 2020. Ligeledes har de efterhånden introduceret biodynamiske principper og praksisser i vingården.

Tilmelding til Sélection Vinklub

Bliv gratis medlem af vores vinklub og få 5% på langt størstedelen af vores produkter, både når du handler online og i butik - klik herunder.

Læs om vores kundeklub
Logo
H.J. Hansen Vin, Vestergade 97-101, 5000 Odense C, [email protected]