ONLINE ROSÉFEST ☀️ Spar op til 47%!

Brand image

Smag på vinene fra "vingården med den stenede mark". Finca Valpiedra er spansk kvalitet, du ikke behøver betale skyhøje priser for fra en vinland, der til stadighed høster større og større roser for nogle af verdens bedste vine.

Finca Valpiedra

Pris
Serveringsforslag
Årgang
Anbefalede Glastyper
Druesammensætning
Anmeldelser
Lagerstatus

Gå til side

ud af 1

Produkter pr. side
36
72
108
144

Om Finca Valpiedra

Finca Valpiedra er en "udspringer" af det kendte Riojahus Bodegas Valdemar, der generelt er kendt for at producere vin af suveræn kvalitet til lave priser. Grundet den store succes valgte man at udskille Finca Valpiedra sammen med Finca Antigua i La Mancha og Cosecheros y Criadores i Tierra de Castilla fra det oprindelige Bodegas Valdemar, så disse tre nu danner vinhuset Familia Martinez Bujanda.

Finca Valpiedra – vingården med den stenede mark - blev bygget som en helt unik og topmoderne bodega i 1991 af familien Martinez Bujanda i det eksklusive Rioja Alta, kun 20 meter fra Ebro-floden. Druerne til denne single vineyard-vin dyrkes på 80 ha marker med en jordbund af sand og kalk i et klima med perfekt regnfald og solskin. Man høster over flere omgange for altid at have perfekt modne druer i hus, og resultatet er enestående.

Tilmelding til Sélection Vinklub

Bliv gratis medlem af vores vinklub og få 5% på langt størstedelen af vores produkter, både når du handler online og i butik - klik herunder.

Læs om vores kundeklub
Logo
H.J. Hansen Vin, Vestergade 97-101, 5000 Odense C, [email protected]