ROSÉFESTIVAL: Spar op til 47% på rosé 🍷 Kun til fredag!

Hos Feiler-Artinger er kærligheden til vin stor. Det har den været lige siden familien levede under små kår og kun solgte små mængder til privatkunder. I dag dyrker man et hav af druer og sælger vinene langt bredere. Men kærligheden er den samme.

Feiler-Artinger

Pris
Serveringsforslag
Årgang
Alkohol
Druesammensætning
Lagerstatus
Vis:
af 3 produkter
Sorter efter:

Gå til side

ud af 1

Produkter pr. side
36
72
108
144

Om Feiler-Artinger

I 1903 flyttede Johann Feiler til Rust. Blot 6 uger senere giftede han sig med Pauline Tremmel. Selve vingården blev grundlagt i 1930'erne af deres søn, Gustav Feiler, og hans kone, Karoline. I 1935 giftede de sig, og i 1936 kunne huset Hauptstrasse 3 købes uventet, mere tilfældigt end beregnet eller planlagt. Familien levede af bl.a. at dyrke vin, men også udbyttet af markerne og kvæget, hvilket var i overensstemmelse med tiden og behovet for at forsørge sig selv så meget som muligt. Allerede i 1947 begyndte de at aftappe en del af høsten og selv markedsføre den. Efterhånden opbyggede de en stor base af privatkunder.


Feiler-Artinger har været ledet af Kurt Feiler og hans kone Katrin siden 2013. De støttes aktivt af Kurts forældre, Hans og Inge Feiler. I øjeblikket dyrker de 27 hektarer vinmarker. Udvalget af de dyrkede druesorter er meget forskelligartet, hvilket typisk for regionen. Omkring 60% af vinmarkerne er beplantet med røde druesorter. Den vigtigste sort er Blaufränkisch, efterfulgt af Zweigelt, Pinot Noir, Merlot, Cabernet Sauvignon, Cabernet Franc og en lille smule Syrah. De 40% af arealet, der er beplantet med hvide druer, er fordelt på i alt otte druesorter. De fire vigtigste er Chardonnay, Pinot Blanc, Neuburger og Welschriesling, samt Traminer, Gelber Muskateller, Muskat Ottonel og Ruländer. Så lidt af hvert!

Tilmelding til Sélection Vinklub

Bliv gratis medlem af vores vinklub og få 5% på langt størstedelen af vores produkter, både når du handler online og i butik - klik herunder.

Læs om vores kundeklub
Logo
H.J. Hansen Vin, Vestergade 97-101, 5000 Odense C, [email protected]