ROSÉFESTIVAL: Spar op til 47% på rosé 🍷 Kun til fredag!

Sicilien er hjemsted for virkelig karakteristiske, italienske vine. Fabrizio Vella følger med traditionerne og bruger klassiske, lokale druesorter i de voldsomt interessante, personlige vine.

Fabrizio Vella

Pris
Serveringsforslag
Dyrkningsmetode
Populære
Nyheder & Premium Brand
Vis:
af 1 produkter
Sorter efter:

Gå til side

ud af 1

Produkter pr. side
36
72
108
144

Om Fabrizio Vella

På Sicilien skaber Fabrizio Vella økologiske vine på de lokale druetyper og Nero d’Avola og Cattaratto. Vine, der skal være en fortolkning af Sicilien og en afspejling af de terroir, druemarkerne ligger i. Vinene er friske, nyskabende og giver oftest lyst til liiige et enkelt glas mere.


Udbytterne er temmelig små grundet klimaforholdene på Sicilien. Enhver der har været på Sicilien ved, at der kan blive meget, meget varmt, men da vinmarkerne ligger i en højde af 350-450 meter, får druerne lov at kølige af om natten og bevarer derfor alligevel deres syrlighed. Samtidig bliver druerne høstet forholdsvis tidligt, hvilket også bidrager til, at druerne bevarer deres friskhed.

Tilmelding til Sélection Vinklub

Bliv gratis medlem af vores vinklub og få 5% på langt størstedelen af vores produkter, både når du handler online og i butik - klik herunder.

Læs om vores kundeklub
Logo
H.J. Hansen Vin, Vestergade 97-101, 5000 Odense C, [email protected]