SOMMERENS VINFEST 🍷 SPAR OP TIL 55%!

Brand image

Dr. Nielsen's Bitter er klassisk dansk. Et udtræk af otte forskellige urter – heriblandt pomerans og stjerneanis – danner basis den klassiske bitters smag, aroma og karakter.

Dr. Nielsen´s Bitter

Pris
Flaskestørrelse
Lagerstatus
Vis:
af 2 produkter
Sorter efter:

Gå til side

ud af 1

Produkter pr. side
36
72
108
144

Om Dr. Nielsen´s Bitter

Vi elsker bitter. Og den helt klassiske Dr. Nielsens Bitter er en af de bedste, skabt på et udtræk af otte forskellige urter. Det er bl.a. pomerans og stjerneanis, som er med til at give bitterens forholdsvis bløde karakter, behagelige smag og en lang, rund eftersmag. Genial sammen med en øl, til smørrebrødet, morgenfesten eller rigtig mange andre festlige lejligheder.


Den navnkundige Dr. Nielsen, nærmere bestemt læge Niels Kristian Nielsen, var en jæger og et stort friluftsmenneske, som indtil 1937 boede i en fløj til Hobro Apotek. Her brugte han, sammen apoteker Kai Lykke Ewald i det tilhørende laboratorium, rigtig mange timer på at finde den helt rigtige bitter. Det lykkedes, men i første omgang kun til priivat forbrug. I 1988 blev familieopskriften givet videre til Johs. M. Klein Distribution A/S.


Hvem var Dr. Nielsen?

Niels Kristian Nielsen blev født d. 30. september 1897 i Kravelund ved Ribe. I 1924 tog han sin lægeeksamen og året efter blev han ansat som reservelæge på Hobro Sygehus, hvor han var frem til 1926.Efter et kortvarigt udenbys job som læge, åbnede han sin egen lægepraksis i Hobro. Nielsen blev hurtigt kendt og velanset af byens bedre borgerskab oh hans praksis voksede støt.

Dr. Nielsen døde i 1972 og efterlod sig et flot ry som respekteret læge, medstifter og første præsident af Hobro Rotary Klub. Og ikke mindst Dr. Nielsen’s Bitter.

Tilmelding til Sélection Vinklub

Bliv gratis medlem af vores vinklub og få 5% på langt størstedelen af vores produkter, både når du handler online og i butik - klik herunder.

Læs om vores kundeklub
Logo
H.J. Hansen Vin, Vestergade 97-101, 5000 Odense C, [email protected]