STORT januarudsalg 🍷 kæmpe besparelser på god vin - se her!

Brand image

Dominus Estate skaber vine, som er et levende udtryk for dets unikke terroir. Dybe, intense og kraftfuld vine med smukke, rene udtryk. Artikulerede frugtnoter og polerede tanniner, elegance, kompleksitet og længde i vine, der kun forbedres med alderen.

Dominus Estate

Pris
Fadlagring
Årgang
Flaskestørrelse
Druesammensætning
Anmeldelser
Lagerstatus
Vis:
af 8 produkter
Sorter efter:

Gå til side

ud af 1

Produkter pr. side
36
72
108
144

Om Dominus Estate

Napanook-vingården omfatter 54 hekater, som primært er plantet til med Cabernet Sauvignon, Cabernet Franc og Petit Verdot. De grusagtige lerjorde hælder blidt 3-10%, hvilket sikrer en naturlig dræning. Napanook dyrkes økologisk og bæredygtigt.


Amerikanernes ranch er beplantet overalt med hjemmehørende arter og vilde blomster og giver et tilflugtssted for det californiske dyreliv. Efter en omfattende fornyelse er Hopper Creek blevet et blomstrende økosystem og i dag betragtes Dominus Estates arbejde som en model for restaurering af i Napa Valley.


Vinene afspejler renheden, kompleksiteten og karakteren af druerne fra Napanook. Vinfremstillingen foregår minimalistisk med grundig sortering i hånden, optisk sortering af druerne, blide pump-overs, der trækker aromaer, farve og tanniner fra druerne afslører hver parcels personlighed. Endelig racking fra tønde til tønde hver tredje måned.