STORT ONLINE LAGERSALG 🍷 Spar op til 57%!

Brand image

Domaines Pierre Chavin begyndte i den solrige Languedoc Roussillon-region i Sydfrankrig. Som så ofte før, var det to vinelskere, der slog pjalterne sammen og skabte Pierre Chavin. 

Mathilde Boulachin er administrerende direktør og grundlægger. Hun er født og opvokset i Champagne, og ville udvikle et alkoholfrit alternativ til vin og mousserende vin et velsmagende alternativ til dem med alkohol. Hun ville nemlig kunne drikke andet end vand og sodavand, mens hun var gravid.

Domaines Pierre Chavin

Pris
Serveringsforslag
Varegruppe
Dyrkningsmetode
Type
Alkohol
Proptype
Anbefalede Glastyper
Glastype
Druesammensætning
Anmeldelser
Undertype
Nyheder & Premium Brand
Lagerstatus
Vis:
af 6 produkter
Sorter efter:

Gå til side

ud af 1

Produkter pr. side
36
72
108
144

Om Domaines Pierre Chavin

Ligesom vinene med alkohol ofte er det, er også vinene fra Pierre Chavin unikke vine med tætte forbindelser til deres terroir, der former deres smag og aroma. 'Alcohol Free'-kollektionen er husets flagskib. Den elegante og mangfoldige 'Alcohol free' kollektion har været ekstremt populær og bekræftet Pierre Chavins ry blandt verdens førende inden for den alkoholfri industri. Man følger en bæredygtig tilgang og bruger kun naturlige materialer for at skåne miljøet miljø i alle stadier af vinfremstillingsprocessen.

Tilmelding til Sélection Vinklub

Bliv gratis medlem af vores vinklub og få 5% på langt størstedelen af vores produkter, både når du handler online og i butik - klik herunder.

Læs om vores kundeklub
Logo
H.J. Hansen Vin, Vestergade 97-101, 5000 Odense C, [email protected]