SOMMERENS VINFEST 🍷 SPAR OP TIL 55%!

Brand image

Domaine Saint Jean de la Cavalerie er et langt navn, men du skal bare huske, at det er lig med sydfransk kvalitet og charme. Historien går helt tilbage til Tempelridderne, hvilket også spiller ind i navnet.

Domaine Saint Jean de la Cavalerie

Pris
Serveringsforslag
Type
Alkohol
Glastype
Druesammensætning
Vis:
af 2 produkter
Sorter efter:

Gå til side

ud af 1

Produkter pr. side
36
72
108
144

Om Domaine Saint Jean de la Cavalerie

Beliggende i det sydlige Frankrig, i hjertet af Languedoc i departementet Hérault nær Béziers og Pézenas, mellem hav og bjerge og bjerge ligger badet i solskin Domaine Saint Jean de la Cavalerie. Mod nord ligger Cevennerne og mod syd ligger Middelhavet.


Ejendommen blev bygget i 1300-tallet og tilhørte oprindelig Tempelordenen. Saint Jean blev bygget på Librons højre bred ved siden af den ydmyge kirke Saint André de Tremoulet. I 1837, efter en oversvømmelse af floden Libron, blev bygningerne flyttet højere til kanten af ​​kratområdet på den nuværende placering. Det var først mellem 1830 og 1875, at vingården blev etableret. Her var også en stor flok får og geder, som det fremgår af ruinerne af en gammel fårefold. Her har også været hesteopdræt i flere århundreder, hvilket var afgørende for valget af domænets navn. På bygningens centrale facade er udskåret et relief af en forbipasserende hest, og staldbygningen eksisterer stadig.


Domaine Saint Jean de la Cavalerie startede ud med det ene mål; at lave kvalitetsvine fra det sydlige Frankrig, der afspejler Languedoc og Gascognes ypperste potentiale. Huset har en række dygtige winemakers og konsulenter i sit team, der alle har dyb indsigt i Sydfrankrigs unikke og varierende vinområder. Vinene er klassiske, men huset har fingeren på pulsen i forhold til de globale og moderne vin-trends. De er nytænkende og ikke bange for at gå imod strømmen.

Tilmelding til Sélection Vinklub

Bliv gratis medlem af vores vinklub og få 5% på langt størstedelen af vores produkter, både når du handler online og i butik - klik herunder.

Læs om vores kundeklub
Logo
H.J. Hansen Vin, Vestergade 97-101, 5000 Odense C, [email protected]