NYT stort efterårskatalog med vilde tilbud - se her!

Brand image

Beliggende i det sydlige Frankrig, i hjertet af Languedoc i departementet Hérault nær Béziers og Pézenas, mellem hav og bjerge og bjerge ligger badet i solskin Domaine Saint Jean de la Cavalerie. Mod nord ligger Cevennerne og mod syd ligger Middelhavet.

Domaine Saint Jean de la Cavalerie

Pris
Serveringsforslag
0
Type
0
Årgang
0
Alkohol
0
Glastype
0
Druesammensætning
0
Lagerstatus
0
Nulstil alle filtre
Vis:
af 2 produkter
Sorter efter:

Gå til side

ud af 1

Produkter pr. side
36
72
108
144

Heste og tempelriddere

Ejendommen blev bygget i 1300-tallet og tilhørte oprindelig Tempelordenen. Saint Jean blev bygget på Librons højre bred ved siden af den ydmyge kirke Saint André de Tremoulet. I 1837, efter en oversvømmelse af floden Libron, blev bygningerne flyttet højere til kanten af ​​kratområdet på den nuværende placering. Det var først mellem 1830 og 1875, at vingården blev etableret. Her var også en stor flok får og geder, som det fremgår af ruinerne af en gammel fårefold. Her har også været hesteopdræt i flere århundreder, hvilket var afgørende for valget af domænets navn. På bygningens centrale facade er udskåret et relief af en forbipasserende hest, og staldbygningen eksisterer stadig.


Domaine Saint Jean de la Cavalerie startede ud med det ene mål; at lave kvalitetsvine fra det sydlige Frankrig, der afspejler Languedoc og Gascognes ypperste potentiale. Huset har en række dygtige winemakers og konsulenter i sit team, der alle har dyb indsigt i Sydfrankrigs unikke og varierende vinområder. Vinene er klassiske, men huset har fingeren på pulsen i forhold til de globale og moderne vin-trends. De er nytænkende og ikke bange for at gå imod strømmen.